IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostan uuden puhelimen keväällä.Keskiviikko 20.01.2021 07:29

Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. Eilenä mua vaan väsytti ja nukutti. Nukuin jopa päikkärit. Illalla menin jo ajoissa nukkumaan. Nukuin hyvin viime yönä ja jaksoin herätä tuossa puoli seitsemän. Tein eilenä ruoaksi kinkkukiusausta. Tuli hyvää. Laitoin siitä loput tuonne pakkaseen. Syön sitä sitten taas jossain vaiheessa. Tänään teen jauhelihakastikkeen ja pastaa. Hyvä ja nopea ruoka tälle päivälle. Tänään taas lenkki aamulla ja illalla. Pakko sanoa että tuo liikunta tekee vaan mulle hyvää. Mielummin mä lähen lenkille kun taas otan tuon rauhoittavan. Yleensä mä teen niin että kun alkaa ahdistaa niin mä lähen ulkoilemaan. Sitten kun saa raitista ilmaa niin se heti helpottaa oloa. Mutta jos on todella paha ahdistus ettei mikään auta, niin sitten otan sen rauhoittavan. Onneksi se lääke alkaa heti vaikuttamaan alle viidessä minuutissa. Sitten se ahdistus häviää.
Rauhoituu ja rentoutuu. Viimeksi mä otin sen rauhoittavan pari viikkoa sitten. Silloin kun olin menossa ostamaan sitä uutta talvitakkia. Onneksi otin sen lääkkeen silloin. Sen jälkeen en ole syönyt rauhoittavia.
Se on vaan hyvä että syön niitä todella harvoin. Silloin kun mä sairastuin niin jouduin syömään niitä jatkuvasti. Pakko sanoa että olin aika lääkkeissä ja sekaisin silloin. Mutta nyt mun elämä on aika hyvässä tasapainossa. Olen siitä iloinen. Rahatilanne on hyvä tällä hetkellä. Saan taas ensi kuun alussa siirrettyä rahaa säästötilille. Ainakin sen 50 euroa.
Nyt alan vaan säästämään. Mun pitää hankkia uusi puhelin sitten jossain vaiheessa mutta sillä ei ole kiire. Tuo edellinen toimii vielä.
Mennään sitä sitten ostamaan poikaystävän kanssa. Varmaan tuonne Dna liikkeeseen mennään. Sieltä mä ostin sen mun uuden tabletin viimeksi. Hyvin on se tabletti toiminut. Ajattelin jos vaikka yli 200 eurolla saa sen uuden puhelimen. Maksan sen sitten kerralla.
Sitten kun se on maksettu niin ei tarvitse miettiä sitä.
Puhelimen värillä ei ole oikeastaan väliä kunhan se toimii.
Varmaan keväällä käyn ostamassa sen.

Hyvä olo edelleen.Tiistai 19.01.2021 07:12

Aamu lähtenyt taas hyvin käyntiin. Ei ollut ongelmia nousta ylös sängystä. Olen tottunut nyt siihen että olen aamuihminen. Mä tykkään näistä aamuista sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla. Sekä rauhassa kirjoittaa blogi. Olin eilenä illalla kaverin kanssa lenkillä. Juteltiin niitä näitä ja me suunnitellaan tulevaa shoppailureissua kesällä. Lähetään kaverin kanssa koko päivän shoppailemaan kesävaatteita. Käydään sitten kaikki liikkeet läpi ja ostetaan jotain kivaa. Mä ainakin ostan paljon toppeja ja mekkoja. Sekä legginsejä jos vaan löytää halvalla. Kaikkea mahdollista pitää sitten ostaa.
Nyt kun säästän tämän talven ja kevään niin shoppailu rahat ovat kesällä kasassa. Aijon myös ostaa kesävaatteita tuolta tokmannilta myös. Siellä myydään ihan kivoja kesävaatteita. Jopa halvalla.
Onneksi asun ihan tuossa tokmannin vieressä. Ei ole kaukana.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Eli masennuslääke. Se on ainoa lääke mikä mulla menee aamulla. Mun pitää tosiaan kohta mennä sinne apteekkiin. Hakemaan ne masennuslääkkeet ja sitten lisää noita karpalokapseleita.
Nyt on ollut silleen hyvä kausi ettei harhoja ole ollut. Mutta ne tulee taas kyllä sitten jossain vaiheessa ja voin sanoa että paska olo siihen päälle niin sitten on taas niin hyvä olla. Onneksi mulla on ollut nyt harvoin silleen että on huono olo. Nuo harhat kuuluu tähän mun sairauteen.
Niiden kanssa mä joudun elämään. Olen onneksi oppinut elämään tämän mun sairauden kanssa. Olen silti onnellinen tällä hetkellä ja se on tärkeintä. Olen siitä todella iloinen että mulla on ihan parhaat kaverit mun elämässä. Ilman niitä mä en selviäisi. Mä soitin eilen parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee.
Hyvin sillä onneksi menee. Odotan jo kovasti sitä että näemme taas.
On ikävä sitä. Sovittiin että sitten kun näemme niin juhlitaan parhaan kaverin luona. Juodaan ja valvotaan koko yö.
Hyvä suunnitelma! Odotan innolla.

Jee! Putous alkoi. :)Maanantai 18.01.2021 06:02

Viikonloppu taas vietetty ja uusi viikko alkaa. Oli mukavaa taas poikaystävän luona. Otettiin ihan rennosti. Nyt taas kun on kunnolla levännyt niin jaksaa taas. Tuli nukuttua aika paljon tuossa viikonloppuna. Mutta se on vaan hyvä niin nyt ei väsytä yhtään kun on levännyt tarpeeksi. Päätin että tänään herään taas ajoissa niin tulee taas se normi rytmi. Eli herätä aikaisin aamulla ja mennä illalla taas ajoissa nukkumaan. Pitää pestä pyykkiä tänään. No mulla on aikaa hyvin tänään pestä. Ei ole mihinkään kiire. Alan tuossa aamupäivällä pesemään kun tulen aamulenkiltä takaisin. Olen taas menossa tosiaan aamulenkille, ja sitten vielä illalla uudestaan lenkille. Nyt taas liikkeelle koska mä makasin melkein koko viikonlopun poikaystävän sängyssä, syöden suklaata ja katsoen sarjoja ja ohjelmia. En liikkunut paljon mihinkään. Poikaystävällä on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Iso ja pehmeä. No on mun oma sänkykin hyvä missä nukun.
Tällä viikolla pitää käydä apteekissa. Masennuslääkettä pitää taas hakea. Alkaa kohta olla loppu. Leponexia on vielä tälle viikolle. Sitä ei tarvitse vielä hakea. Verikokeet on taas tämän viikon perjantaina aamulla. Pitää mennä piikille. Sitten saa taas haettua leponexia kun on käynyt verikokeissa. Olo tällä hetkellä on aika hyvä. Ei masenna tai ahdista. Mikä on vaan hyvä merkki. Uskon että tästä on tulossa mukava viikko. Aijon ulkoilla paljon. Eli käydä lenkillä. Mikä tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Mutta jos on ulkona kauhea pakkanen niin sitten en ehkä mene lenkille. Harkitsen sitten.
Aamukahvit on taas juotu mikä herätti mut onneksi. Iso kuppi mustaa vahvaa kahvia niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin.
Mä juon päivän aikana vaan sen yhden kupin kahvia.
Se menee aina aamulla. Muuten mä juon päivän aikana vihreää teetä. Hunajan kanssa. Tykkään enemmän teestä kun taas kahvista.
Vihreä tee on mun lempi juoma. Kaikki maut menee.
Olen siitä nyt iloinen kun putous alkoi taas. Siinä on taas kunnon viihdettä. Sain eilenä katsottua sen lauantain jakson. Kyllä nauratti taas kun katsoi. Mukavaa kun se tulee sitten aina lauantaina.
Pitää sitä sitten katsoa yhden kaverin kanssa yhdessä koska sekin on putous fani. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa.
Tänään taas tulee salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Paljon draamaa tottakai. Nyt on kiva kun Seppo on kuvioissa siinä. Se on niin paras hahmo. Toivon että on salkkareissa vielä pitkään.

Odotan jo kesää. :)Perjantai 15.01.2021 06:19

Vihdoinkin alkaa viikonloppu. Koko viikon olen taas odottanut sitä. Pakko sanoa että tää viikko on mennyt nopeasti. Tuntuu että olisi ollut vasta maanantai. Heräsin jo viiden jälkeen tänään. Aamukahvit on juotu ja nyt on perjantai fiilis päällä. Olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ihanaa taas nähdä se. Käydään kaupasta hakemassa vähän ruokaa ja subwayssa käydään. Mun tekee mieli nyt subileipää. En ole vielä päättänyt että minkä niistä leivistä mä otan.
No se selviää sitten siellä kun mennään. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan loput kamat ennen lähtöä. Kämppä on taas kunnossa kun siivosin eilenä. Sain pyykit myös pestyä. Pakko sanoa että tää viikko on ollut hyvä viikko. Ei ole yhtään ahdistanut tai ollut mitään harhoja.
Hyvin olen jaksanut koko viikon. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta. Olin eilenä lenkillä iltapäivällä. Oli kiva pakkanen. Nyt on luvattu että tulee kovat pakkaset. Pitää siis pukeutua lämpöisesti kun menee ulos. Onneksi mä omistan pari lämmintä talvitakkia ja toppahousut.
Ne sitten onneksi lämmittävät kun menen ulos. Aijon lenkkeillä. Oli sää mikä hyvänsä. On pakkasta tai ei. Menen varmaan tänään käymään tokmannilla. Käyn siellä vähän pyörimässä. Ajattelin ostaa vähän suklaata. Tekee mieli. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu.
Ajattelin myös syödä pizzaa viikonloppuna. Limua mun ei tarvitse ostaa koska sitä on muutama tölkki. Varmaan tänään laitetaan illalla sauna.
Mukavaa päästä saunaan. Mä rakastan saunomista. Puusauna on se paras sauna. Saa kunnon löylyt. Sitten sen jälkeen on aika rento olo.
Odotan jo kovasti että kevät alkaa tulla ja kesä. Sitten on taas paljon enemmän valoa mikä piristää mieltä. Uskon että tulee mukava kesä.
Sitten olen menossa shoppailemaan kunnolla kivoja kesävaatteita.
Kesällä pitää juoda paljon kylmää siideriä tai lonkeroa.
Aijon viettää kesää kavereiden ja poikaystävän kanssa.
Sitten taas pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin. Mikä on kivaa. Tykkään olla moottoripyörän kyydissä.
Pitäisi ostaa uusi kypärä. Tuo edellinen on jo aika vanha.
Pitää kesällä katsoa jos ostaa sitten uuden. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja tiskaamaan. Nyt vaan nauttimaan viikonlopusta.
Tulee mukava viikonloppu!

Viikonloppua odotellen. :)Torstai 14.01.2021 07:21

Tänään siivotaan. Torstai on aina mun siivouspäivä. Jaksoin herätä ajoissa. Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista pahasti. Eilenä mulla oli vähän masentunut olo. Lähdin iltalenkille niin se sitten auttoi tuohon olotilaan. Piristi kun kävi iltalenkillä. Uskon että tänään mua ei masenna tai ahdista. Menee vaan hetken ja päivän kerrallaan niin kyllä se siitä. En nyt stressaa yhtään mistään. Mulla on kaikki asiat hyvin tällä hetkellä. Olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Ei olla nyt nähty taas pariin viikkoon. On ollut ikävä. Mä tosiaan päätin etten juo tässä kuussa yhtään alkoholia. Juon nyt vaan limua. Onneksi mun ei edes tee mieli yhtään alkoholia mikä on hyvä. Mä säästän siinäkin kun rahaa kun ei tarvitse ostaa alkoholia. Limun juonti tulee paljon halvemmaksi. Limuun ei onneksi mene kauheasti rahaa. Sitä saa halvalla esimerkiksi tuolta lidlistä. Ostin sieltä viimeksi tuota appelsiini limua. Se on tosi hyvää. Mulla on vielä 5 tölkkiä sitä jäljellä. Huomenna laitan jalkaan nuo mun uudet talvikengät.
Ne on niin hienot. Hyvä löytö tokmannilta. Tokmanni on silleen hyvä kauppa että sieltä saattaa halvalla tehdä löytöjä. Kannattaa aina joskus käydä siellä. Sekä se on kätevää että se on ihan tuossa vieressä. En asu siitä kaukana. Sinne kävelee viidessä minuutissa. Tänään teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Se on hyvä ruoka tälle päivälle.
Eilenä söin vielä lohikastiketta. Ensi viikolla pitää mennä verikokeisiin perjantaina ja sitten pitää hakea masennuslääkettä lisää.
Käyn alkuviikosta siellä apteekissa. Leponexia on vielä jäljellä.
Sitä ei nyt tarvitse hakea. Mutta. Odotan kovasti viikonloppua.
Mukavaa taas lähteä poikaystävän luokse. Lähden vasta huomenna illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut.
En ole vielä alkanut pakkailemaan. Teen sen sitten huomenna aamulla. Tai jo tänään. Otan nuo mun limut mukaan niin voin niitä hörppiä viikonloppuna. Pitää muuten katsoa jos käydään huomenna subwayssa. Mun tekee mieli subileipää. En ole pitkään aikaan käynyt siellä. Se on päätetty. Haluan huomenna subwayhin.

Tipaton tammikuu.Keskiviikko 13.01.2021 07:46

Viikon puoliväli. Viikonloppu taas alkaa lähestyä. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt nopeasti. Oli tänään taas semmoinen aamu ettei olisi jaksanut herätä. Mutta mä pääsin ylös. Kahvit on taas juotu.
Fiilis on ihan ok. Ei onneksi ahdista tai masenna. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. Aijon taas lenkkeillä. Eli aamulenkille ja illalla ellei sada kaatamalla lunta. Eilenä oli kunnon lumisade ja lunta oli ihan liikaa. Kaikki tiet oli ihan täynnä lunta. Kiva oli eilenä kävellä tuonne kauppaan ja takaisin. Selvisin. Tein eilenä ruoaksi lohikastiketta. Siitä tuli tosi hyvää. Syön sitä vielä tänään. Yksi mun lempi ruoka. En ollut tehnyt sitä taas pitkään aikaan. Huomenna mä teen jauhelihakeittoa. Mulla on jauhelihaa pakkasessa niin teen siitä keiton. Hyvä ruoka huomiselle päivälle. Tänään syön vielä lohikastiketta. Kohta alan maksamaan laskuja. Kun olen saanut blogin kirjoitettua. Sitten katson samalla jos saan siirrettyä rahaa säästötilille. Huomenna pitää taas siivota kämppä ja pestä pyykkiä. Voisin tehdä niin että siivoan osan jo tänään niin huomiselle ei tule sitten niin kauheasti siivottavaa.
Sitten on kiva kun kämppä on taas siisti. Päätin nyt että pidän tipattoman tammikuun. Eli en juo nyt mitään alkoholia tässä kuussa.
Mikä tekee vaan hyvää. Juomisesta on hyvä pitää välillä taukoa.
Sitten on taas kiva juoda kun tulee semmoinen fiilis. Siinä säästää aika kivasti rahaa kun ei nyt juo. Yksi positiivinen asia. Mun lempi alkoholi juomat on viini, siideri ja lonkero. En tykkää mistään viinoista tai kaljasta. Kalja on mun mielestä pahan makuista.
Viinasta taas tulee huono olo. Poikaystävä juo aina viinaa.
Paras kaveri taas kaljaa. Kaikilla on eri maku. Mun lempi viini on omenaviini. Maksaa vaan 8 euroa pullo. Juon sen koko pullon aina.
Nousee kivasti päähän. Ajattelin tänä vuonna testailla erilaisia viinejä. Maistella kaikkia. Jos vaikka löytyy uusi suosikki.
Tykkään olla humalassa. Silloin tällöin. Olen aina iloinen humalassa.
Parempi kun taas surullinen. Juon aina silloin kun olen iloinen.
On hyvä fiilis aina humalassa. Nyt alan maksamaan laskuja.
Sekä lähden taas aamulenkille myöhemmin.
Uskon että tulee hyvä päivä.

Kesällä shoppailemaan kunnolla.Tiistai 12.01.2021 07:35

Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. On jotenkin pirteä olo taas kun join aamukahvin. Musta kahvi herättää onneksi joka aamu mut.
Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta. Ennen kun paskaa tulee taas niskaan. Eli tarkoittaa sitä että ahdistus, masennus ja harhat iskee. Nyt en mieti niitä yhtään vaan keskityn tähän hyvään oloon mikä mulla on nyt. Olin eilenä taas lenkillä. Aamulla ja illalla. Ne uudet talvikengät olivat hyvät jalassa. Testasin niitä.
Pakko sanoa että oli hyvä löytö. Oikea hinta olisi ollut 30 euroa, mutta ne oli alennuksessa niin maksoivat vaan 15 euroa. Kannatti mennä silloin tokmannille. Mä niin odotan jo kesää että pääsee shoppailemaan kesävaatteita. Teen sitten kunnon shoppailureissun. Ajattelin pyytää yhtä mun kaveria mukaan silloin niin pidetään kunnon shoppailupäivä.
Käydään jossain syömässä niin jaksetaan shoppailla. Uskon että mulla on sitten kivasti rahaa kun shoppailen. Nyt mä säästän tämän kevään rahaa. Niin sitten on kiva summa kesällä. Mä niin odotan että pääsee cubukselle ja New yorkeriin. Ne on mun lempi vaateliikkeet tällä hetkellä ai niin ja gina tricot on yksi mun lempi vaateliike myös.
Siellä myydään myös kivoja kesävaatteita. Pitää kohta katsoa paljon saan nyt siirrettyä säästötilille rahaa. Samalla maksan tuon vuokran.
Sitten taas näkee tuon mun rahatilanteen. Luulen että näyttää ihan hyvältä. Nyt vaan säästämään. Verikokeet on taas tässä kuussa. Mulla on nyt silleen että syömättä ja juomatta eikä saa ottaa aamulääkettä. Sydänfilmi otetaan myös mulla tässä kuussa.
Sitten kun ne on hoidettu niin saa taas hakea leponex lääkettä.
Pitää nuo masennuslääkkeet hakea myös. Menen varmaan ensi viikolla hakemaan ne. Ne riittävät vielä tälle viikolle.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä mun elämää. Lääkkeistä on iso apu. Toinen iso apu on mun rakkaat kaverit ja poikaystävä. Onneksi ne ihmiset on mun elämässä.
Ilman niitä en selviäisi. Ajattelin soittaa tänään parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. En ole nyt kuullut siitä pariin päivään.
Toivon että sillä on kaikki hyvin. Soitan tuossa illalla.

Nyt löytyi talvikengät :)Maanantai 11.01.2021 07:13

Viikonloppu taas vietetty ja arki alkaa taas.
Mä kävin eilenä siellä tokmannilla. Löysin kivat talvikengät. Puoleen hintaan. Maksoi vaan 15 euroa. Sitten mä ostin uudet rintaliivit mitkä vaan maksoi 6 euroa, sukkia, shampoota, hoitoainetta, hammastahnaa..kaikkea mitä tarvitsee. Olo on ollut nyt hyvä. Enää ei onneksi ahdista tai masenna. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Jaksoin herätä tänä aamuna ajoissa. Eilen mä nukuin vähän pitempään. Nyt koitan taas joka aamu herätä aikaisin. Niin tulee se rytmi. Olen aamuihminen. Tykkään näistä aamuista. Päivä lähtee aina hyvin käyntiin kun juo aamukahvit ja kirjoittaa blogin.
Tänään taas on lenkkeilyä. Aamulenkki ja iltalenkki. Saa hyvää liikuntaa tälle päivälle. Pääsee testaamaan uusia talvikenkiä. Ne oli hyvät jalassa. Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Pakko katsoa. Nyt olen katsonut tuolta ruudusta häät sulhasen tapaan. Se on hyvä ohjelma. Näkee millaiset häät se toinen järjestää. Hyvää viihdettä. Olen kohta katsonut kolme kautta sitä. Eilen mä katsoin taas muutaman tunnin. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Odotan innolla jos siitä tulee vaikka uusia kausia tuonne ruutuun. Pakko sanoa että tuolta ruudusta löytyy paljon katsottavaa.
Nyt en ole vähään aikaan katsonut tuolta netflixistä mitään.
Voisi taas vilkaista onko sinne tullut mitään uutta. Laskuja pitää maksaa tällä viikolla. Onneksi rahaa on tullut niin pystyy maksamaan. Sitten kun laskut on maksettu niin ei enää tarvitse miettiä niitä. Onneksi pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut. Sitten aina sen jälkeen näkee paljon jää tilille vielä rahaa.
Sitten jos on jäänyt vielä rahaa niin pistän jotain tuonne säästötilille.
Jonkun summan. Luulen että saan tässä kuussa siirrettyä ainakin 50 euroa. On se parempi kuin ei mitään. Mutta. Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan ja aloittamaan tätä päivää.
Vaikka on maanantai niin uskon että tulee hyvä päivä!

Liikunta auttaa paljon.Lauantai 09.01.2021 08:05

Launtai. Tänään en tee mitään ihmeellistä. Paitsi että käyn tokmannilla.
Käyn katsomassa sieltä niitä talvikenkiä. Jos vaikka löytää ne. Onneksi mulla on aikaa etsiä koska mulla ei ole mikään kiire. Hyvin pystyy ostamaan ne koska rahaa on tullut tällä viikolla. On sitten jotkut talvikengät. Täksi talveksi. Olo on ollut ihan ok. Pikkasen on vaan väsyttänyt. On ollut vähän semmoinen olo ettei jaksa tehdä kauheasti mitään. Nyt vaan aijon olla ja levätä. Saa nähdä millainen päivä tänään sitten on. Toivon että hyvä. Tuskin joutuu syömään noita rauhottavia.
Selviän kyllä taas ilman niitä. Aijon ulkoilla paljon niin se tekee mielelle ja kropalle hyvää. Sekä se lievittää samalla ahdistusta kun liikkuu.
Nyt on taas kahvia. Ostin eilen muutaman paketin. Ei ihan heti pääse loppumaan. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina.
Että saa aamukahvit juotua. Ilman kahvia mun aamu ei lähde käyntiin.
Nyt on taas leponexia. Kävin apteekissa eilen. Seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke. Haen sitä tässä kuussa niin on sitäkin lääkettä sitten taas. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet on tässä kuussa. Loppu kuusta niin sinne pitää taas mennä. Sitten kun siellä on käynyt niin saa taas leponex lääkettä. Olen menossa aamulla taas lenkille. Siitä on tullut mulle joka aamu tapa. Päivä lähtee aina sillä hyvin käyntiin kun lenkkeilee. Liikunta tekee vaan hyvää. Mulla tuo liikunta auttaa juuri ahdistukseen ja masennukseen.
Noita olotiloja ei ole kauheasti kun liikkuu. Liikunta tekee hyvää mielelle ja kropalle. Mä nautin liikunnasta. Kunto on hyvä myös kun liikkuu paljon. Mun kunto on vaan noussut kun olen lenkkeillyt paljon. Toimii. Suosittelen lenkkeilyä. Se on hyvä liikunta ja painokin tippuu siinä. Olen laihtunut pari kiloa. Kun olen vaan kävellyt.
Sekä että syön oikein. En syö mitään sokeria viikolla. Olen siitä päässyt hyvin eroon. En syö enää suklaata. Muistan kun ennen mä söin sitä paljon. Nyt en yhtään. Siinä meni jonkin aikaa kun pääsi siitä sokerista eroon. Se ei tapahtunut ihan heti.
Nyt olen onneksi normaalipainoinen ja tyytyväinen mun kroppaan.
Olen hyvännäköinen. Eikä se haittaa jos paino vielä vähän tästä tippuu. Kunhan ei liikaa. Niin sitten on hyvä.

Löysin takin :)Perjantai 08.01.2021 07:46

Löysin eilenä uuden talvitakin. Luhta myymälästä. Se on semmoinen pitkä harmaa takki. Maksoi vaan 104 euroa. Oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 209 euroa. Puolet halvemmalla. Hyvä löytö. Uskon että se takki kestää monta vuotta. Siellä oli vaikka mitä hienoja talvitakkeja. Oli kyllä vaikea päättää että minkä olisin ottanut niistä. Mutta valitsin oikean. Seuraava hankinta on uudet talvikengät. Käyn tänä viikonloppuna tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy hyvät. Täksi talveksi. Hyvin pystyy ostamaan ne kun rahaa on tullut eilen. Uskon että löydän ne kengät. Eilinen aamu ei mennyt kauhean hyvin. Mua ahdisti ihan hirveästi. Jouduin siinä kohtaa ottamaan sen rauhottavan.
Mikä sitten helpotti oloa paljon. Hyvä että mä otin sen eilen ennen kun mentiin etsimään uutta takkia. Ei silloin ahdistanut yhtään sitten siellä luhta myymälässä. Mutta nyt olo on ihan hyvä. Hyvin nukuin viime yönä ja mä heräsin tuossa seitsemän aikaa. Aamukahvit on juotu. Tänään olen menossa käymään kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea lääkkeitä sekä ostaa kahvia ja sipsiä. Ajattelin herkutella sipsillä. Nyt kun on viikonloppu niin voi herkutella. Tänään taas lenkkeilyä. Menen varmaan taas aamulenkille ja sitten vielä illalla ajattelin mennä. Tekee vaan hyvää. Kun liikkuu. Pesen pyykkiä tänään. Olisin eilen pessyt pyykkiä mutta pesukone oli koko ajan varattu. Jos nyt tänään saisi pestyä.
Pitää lakanat ja vaatteet pestä. Sain siivottua eilenä. Nyt kämppä on taas siisti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Koska on perjantai!
Viikonloppuna ajattelin vaan olla ja levätä. Olen sitten taas varmaan ensi viikon viikonloppuna menossa taas poikaystävän luokse.
Nyt ajattelin olla itekseni viikonlopun mikä tekee vaan hyvää.
Olla välillä omissa oloissaan. Sitten jaksaa taas ensi viikolla olla sosiaalinen. Jutella muiden ihmisten kanssa.
Ihanaa kun kevät alkaa lähestyä pikkuhiljaa.
Tulee enemmän valoa mikä piristää varmasti mieltä. Silloin tuskin masentaa pahasti. Katsotaan miten kevät menee.
Uskon että hyvin. Aijon liikkua paljon ulkona. Kun on hyvä sää.
Mutta nyt alan kuunnella vähän musiikkia perjantain kunniaksi.
Perjantai ja viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.