IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! Putous alkoi. :)Maanantai 18.01.2021 06:02

Viikonloppu taas vietetty ja uusi viikko alkaa. Oli mukavaa taas poikaystävän luona. Otettiin ihan rennosti. Nyt taas kun on kunnolla levännyt niin jaksaa taas. Tuli nukuttua aika paljon tuossa viikonloppuna. Mutta se on vaan hyvä niin nyt ei väsytä yhtään kun on levännyt tarpeeksi. Päätin että tänään herään taas ajoissa niin tulee taas se normi rytmi. Eli herätä aikaisin aamulla ja mennä illalla taas ajoissa nukkumaan. Pitää pestä pyykkiä tänään. No mulla on aikaa hyvin tänään pestä. Ei ole mihinkään kiire. Alan tuossa aamupäivällä pesemään kun tulen aamulenkiltä takaisin. Olen taas menossa tosiaan aamulenkille, ja sitten vielä illalla uudestaan lenkille. Nyt taas liikkeelle koska mä makasin melkein koko viikonlopun poikaystävän sängyssä, syöden suklaata ja katsoen sarjoja ja ohjelmia. En liikkunut paljon mihinkään. Poikaystävällä on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Iso ja pehmeä. No on mun oma sänkykin hyvä missä nukun.
Tällä viikolla pitää käydä apteekissa. Masennuslääkettä pitää taas hakea. Alkaa kohta olla loppu. Leponexia on vielä tälle viikolle. Sitä ei tarvitse vielä hakea. Verikokeet on taas tämän viikon perjantaina aamulla. Pitää mennä piikille. Sitten saa taas haettua leponexia kun on käynyt verikokeissa. Olo tällä hetkellä on aika hyvä. Ei masenna tai ahdista. Mikä on vaan hyvä merkki. Uskon että tästä on tulossa mukava viikko. Aijon ulkoilla paljon. Eli käydä lenkillä. Mikä tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Mutta jos on ulkona kauhea pakkanen niin sitten en ehkä mene lenkille. Harkitsen sitten.
Aamukahvit on taas juotu mikä herätti mut onneksi. Iso kuppi mustaa vahvaa kahvia niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin.
Mä juon päivän aikana vaan sen yhden kupin kahvia.
Se menee aina aamulla. Muuten mä juon päivän aikana vihreää teetä. Hunajan kanssa. Tykkään enemmän teestä kun taas kahvista.
Vihreä tee on mun lempi juoma. Kaikki maut menee.
Olen siitä nyt iloinen kun putous alkoi taas. Siinä on taas kunnon viihdettä. Sain eilenä katsottua sen lauantain jakson. Kyllä nauratti taas kun katsoi. Mukavaa kun se tulee sitten aina lauantaina.
Pitää sitä sitten katsoa yhden kaverin kanssa yhdessä koska sekin on putous fani. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa.
Tänään taas tulee salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Paljon draamaa tottakai. Nyt on kiva kun Seppo on kuvioissa siinä. Se on niin paras hahmo. Toivon että on salkkareissa vielä pitkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.