IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppua odotellen. :)Torstai 14.01.2021 07:21

Tänään siivotaan. Torstai on aina mun siivouspäivä. Jaksoin herätä ajoissa. Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista pahasti. Eilenä mulla oli vähän masentunut olo. Lähdin iltalenkille niin se sitten auttoi tuohon olotilaan. Piristi kun kävi iltalenkillä. Uskon että tänään mua ei masenna tai ahdista. Menee vaan hetken ja päivän kerrallaan niin kyllä se siitä. En nyt stressaa yhtään mistään. Mulla on kaikki asiat hyvin tällä hetkellä. Olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Ei olla nyt nähty taas pariin viikkoon. On ollut ikävä. Mä tosiaan päätin etten juo tässä kuussa yhtään alkoholia. Juon nyt vaan limua. Onneksi mun ei edes tee mieli yhtään alkoholia mikä on hyvä. Mä säästän siinäkin kun rahaa kun ei tarvitse ostaa alkoholia. Limun juonti tulee paljon halvemmaksi. Limuun ei onneksi mene kauheasti rahaa. Sitä saa halvalla esimerkiksi tuolta lidlistä. Ostin sieltä viimeksi tuota appelsiini limua. Se on tosi hyvää. Mulla on vielä 5 tölkkiä sitä jäljellä. Huomenna laitan jalkaan nuo mun uudet talvikengät.
Ne on niin hienot. Hyvä löytö tokmannilta. Tokmanni on silleen hyvä kauppa että sieltä saattaa halvalla tehdä löytöjä. Kannattaa aina joskus käydä siellä. Sekä se on kätevää että se on ihan tuossa vieressä. En asu siitä kaukana. Sinne kävelee viidessä minuutissa. Tänään teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Se on hyvä ruoka tälle päivälle.
Eilenä söin vielä lohikastiketta. Ensi viikolla pitää mennä verikokeisiin perjantaina ja sitten pitää hakea masennuslääkettä lisää.
Käyn alkuviikosta siellä apteekissa. Leponexia on vielä jäljellä.
Sitä ei nyt tarvitse hakea. Mutta. Odotan kovasti viikonloppua.
Mukavaa taas lähteä poikaystävän luokse. Lähden vasta huomenna illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut.
En ole vielä alkanut pakkailemaan. Teen sen sitten huomenna aamulla. Tai jo tänään. Otan nuo mun limut mukaan niin voin niitä hörppiä viikonloppuna. Pitää muuten katsoa jos käydään huomenna subwayssa. Mun tekee mieli subileipää. En ole pitkään aikaan käynyt siellä. Se on päätetty. Haluan huomenna subwayhin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.