IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen laihtunut 400 grammaa. :)Keskiviikko 27.01.2021 07:20

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Nopeasti tää aika menee. Kohta alkaa helmikuu. Tää tammikuu on mennyt todella nopeasti. Mutta pakko sanoa että on ollut ihan hyvä kuukausi. Ei ole niin kauheasti silleen ahdistanut tai ollut harjoja. Nyt mulla on edelleen ok olo nyt. Aamulla tuntui vaikealta nousta ylös mutta nyt olen ihan hereillä. Valmiina uuteen päivään. Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Teen ruokaa, menen kaverin luokse kylään ja illalla lenkille. Rento päivä tänään.
Joo ei pääse salille vieläkään. Tuskin koko keväänä pääsee. No ei se mitään. Mä vaan lenkkeilen. Se on nyt hyvä liikunta. Ei maksa mitään.
Onneksi täällä missä mä asun on paljon erilaisia lenkkireittejä. Voi aina vaihdella niitä. Ei tarvitse mennä samaa lenkkiä. Mutta mä olen laihtunut kun olen vaan kävellyt. Nyt mä olin laihtunut 400 grammaa.
Sekä nyt mä olen normaalipainoinen. Aijon siitä pitää kiinni. En halua enää koskaa lihoa. Onneksi mä olen aika hyvin päässyt eroon sokerista. Sokeria tulee sitten aina otettua viikonloppuna kun herkuttelee. Joko suklaasta, siideristä tai limusta. Mutta se onneksi vaikuta yhtään mun painoon. Mä syön viikolla ihan normaalia ruokaa.
Sekä juon vaan vettä, mustaa kahvia ja vihreää teetä. Ne on mun juomat viikolla. En lisää niihin yhtään sokeria. Tänään taas lenkkiä aamulla. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään jauhelihakeittoa.
Se on mun tämän päivän ruoka. Huomenna mä teen munakkaan.
Sekä syön pakkasesta kinkkukiusausta. Nyt on käyty taas sydänfilmissä. Onneksi se ei satu yhtään. Sekä menee nopeasti.
Siinä pitää vaan olla rentona kun ne ottaa sen.
Pitää aina hengittää syvään. Mutta. Nyt alan vähän siivoilla keittiötä ja kuunnella vähän jotain musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä. Aijon olla koko päivän positiivinen ja iloinen. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.