IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Etsin uusia ruokaohjeita.Perjantai 12.02.2021 07:12

Viikonloppu alkaa taas. Nopeasti ja hyvin on mennyt tämä viikko. Nyt on ollut todella hyvä olo. Olen nauttinut siitä. Pystyy hyvin taas elämään tämän sairauden kanssa. Viikonloppuna mä aijon vaan levätä ja olla.
Sekä viettää aikaa yhden mun kaverin kanssa. Aijon viikonloppuna katsella sarjoja ja ohjelmia, käydä lenkillä, nukkua päikkäreitä...
kaikkea rentoa tekemistä. Mun pitää tänään tai huomenna käydä tokmannilla ostamassa ystävänpäivälahjoja. Eli ostan suklaata.
Sitten sen kanssa joku hieno ystävänpäiväkortti. Ajattelin mun kaverille ostaa pätkisuklaalevyn. Se on sen lempi suklaata. Sitten poikaystävälle minttusuklaata. Se on taas poikaystävän lempi suklaa.
Huomenna tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Menen kaverin luokse katsomaan. Siinä sitten menee kivasti lauantai ilta.
Vietetään samalla ystävänpäivää. Mä menin jo eilenä nukkumaan jo vähän ennen kahdeksaa. Heräsin tänään puoli seitsemän. Hyvin nukutti viime yönä. Nyt kun mulla ei ole mitään ihmeellistä tänä aamuna niin olen menossa aamulenkille. Kävin eilen illalla lenkillä. Se on vaan hyvä että liikkuu koska mulle se tekee vaan todella hyvää. Mulla se lievittää masennusta ja ahdistusta. Eli mielummin menen lenkille kun otan rauhoittavan lääkkeen. Mä en enää muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia? On siitä useampi viikko. Mutta hyvin olen taas pärjännyt ilman niitä. Sekä onneksi mä syön niitä todella harvoin. Aijon viikonloppuna etsiä netistä uusia ruokaohjeita. Jotain uutta haluaisin kokeilla ensi viikolla.
Uusia ruokia. Teen ainakin ensi viikolla jonkun uuniruoan. Niin siitä saa sitten pakkaseen ruokaa. Uusi keitto olisi aika hyvä.
Pitää nyt vaan alkaa katselemaan ja suunnitelemaan. Käyn sitten alku viikosta kaupassa. Niin saa ainekset ostettua.
Onneksi kahvi taas herätti mut tänä aamuna. Nyt olen ihan hereillä.
Ei ole mihinkään kiire. Nautin siitä kun vaan voi olla.
Alan kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä tiskaan.
Ai niin tänään tulee taas voice of finland. Katson sen jakson sitten ruudusta. Salkkarit pitää katsoa tänään. Siinäkin on taas paljon draamaa. Eli hyvää viihdettä. Salkkarit on vaan paras sarja.
Olen salkkarit fani.

Kevät lähestyy. :)Torstai 11.02.2021 06:40

Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Mutta hyvin on viikko sujunut. Ei ole ollut onneksi huonoa oloa. Aika hyvä fiilis on ollut nyt päällä. Mikä on vaan hyvä. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas kahvia muutama paketti. Ei ihan heti pääse loppumaan. Sitten mä ostin jäätelöä ja sipsiä. Viikonloppu herkut. Kävin apteekista hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt niitä lääkkeitä on kolmeksi kuukaudeksi. Ensi viikolla mulla on taas verikokeet tiistaina. Pakko mennä. Että saa sitten taas haettua leponexia. Mä en jaksanut eilenä siivota. Ei se mitään mä alan kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin.
Lakanat pitää pestä. Sekä laittaa puhtaat lakanat taas sänkyyn.
Onneksi mulla on tänä aamuna aikaa pestä kaikki pyykit.
Nyt on tosi kiva kun ulkona alkaa olla jo pikkuhiljaa enemmän valoa. Kevät lähestyy ja kesä. Nopeasti tää aika vaan menee. Kesä tulee taas äkkiä. Aijon viettää sitten kesällä paljon aikaa kavereiden kanssa.
Tehdään kaikkea kivaa kesällä. Olisi kiva lähteä johonkin reissuun.
Katsotaan. Mitä kesällä tapahtuu. Se on vaan harmi että salkkarit jää sitten tauolle kesällä. Mutta onneksi vielä salkkarit tulee. Siinä on taas tapahtunut vaikka mitä. Pakko katsoa. Eilinen jakso jäi aika hauskaan kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Olen nyt katsonut 5 jaksoa sitä "Home and away" sarjaa. Pakko sanoa että olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Katsominen ehkä jatkuu taas tänään. Tai sitten viimeistään viikonloppuna. Olen myös katsonut voice of finlandia.
Mulla on yksi jakso katsomatta. Ajattelin sen katsoa tänään.
Hyviä biisejä ne laulaa siinä. Sekä on hyviä laulajia.
Odotan että alkaa uusi kausi temppareita ja suomi selviytyjät.
Sitten on keväällä taas lisää katsottavaa. Niin ja alan katsomaan sitä Talent suomea. Viikonloppuna katsotaan kaverin kanssa putousta.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Saa nähdä kuka hahmoista tippuu seuraavaksi.
Tänään aijon lenkkellä. Menen illalla taas lenkille. Nyt aamulla en mene koska mä siivoan. Illalla on sitten aikaa lenkkeillä.
Saa taas liikuntaa tälle päivälle.

"Home and away" sarja on aika hyvä.Keskiviikko 10.02.2021 06:44

Se hammaslääkäri aika oli suuhygienistille. Mulla on sitten hampaiden tarkistus aika kesällä vasta. Ei onneksi ihan heti. Saa nyt nähdä millainen lasku mulle tulee nyt perässä. No onneksi mulla on kuitenkin rahaa maksaa se sitten. Noita hammaslääkärilaskuja tulee aina välillä. Onneksi ei sentään joka kuukausi. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Mua ei yhtään onneksi ahdista tai masenna. Tää viikko on sujunut tosi hyvin.
Nautin taas tästä hyvästä olosta. Eikä ole nyt joutunut syömään yhtään rauhoittavia. Tänään mä teen ruoaksi lohikeittoa. Siinä on mun tämän päivän ruoka. Aika helppo ruoka. Kaikki vaan kattilaan ja keittää.
Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Teen sitä aina välillä.
Ajattelin jo tänään siivoilla niin huomenna ei sitten ole kauheasti siivottavaa. Mulla ei ole mikään kiire tänään. Aika rento päivä.
Olen nyt katsonut muutaman jakson tuota home and away sarjaa. Pakko sanoa että ihan hyvä sarja! Ajattelin varmaan jatkaa tänään sen katsomista. Kiva kun on löytänyt taas jotain uutta katsottavaa.
Olen myös katsonut tuota jersey shore ohjelmaa. Olen jäänyt siihen iahn koukkuun. Vielä on monta kautta katsomatta. Aijon pitää jossain vaiheessa siitä katsomismaratoonin. Viikonloppuna voisi oikeastaan vaan katsoa sitä. Mulla on vaan aikaa. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu. Siitä tulikin mieleen että kun menen kauppaan seuraavan kerran niin pitää ostaa kahvia lisää muutama paketti. Sitten on kahvia taas. Tottakai tänään taas aamulenkille. Niin kuin joka aamu. Syön vähän puuroa aamupalaksi niin jaksaa lähteä lenkille. Sitten lenkin jälkeen alan tekemään sitä keittoa. Pitää alkaa kohta tiskaamaan. laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle kun tiskaan. Kuuntelen aina hyvää musiikkia aina aamuisin. Siitä se päivä lähtee myös aika hyvin käyntiin.
Pitää katsoa menenkö jo tänään sinne apteekkiin ja kauppaan.
Jos ei tänään niin sitten huomenna.

Hammaslääkäriin.Tiistai 09.02.2021 06:48

Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Pitää sinne sitten mennä. No ihan hyvä niin näkee missä kunnossa hampaat on. Jos on reikiä niin paikkaa ne sitten. Niinhän se vaan menee. Onneksi mua ei yhtään pelota mennä sinne. Mikä on vaan hyvä niin mä selviän kyllä. Hammaslääkärissä pitää käydä välillä. Onneksi olen tottunut.
Olo on tällä hetkellä ihan ok. Jaksoin äsken nousta ylös sängystä. Onneksi mä olen tottunut näihin aamuihin. Että herää arkisin siinä kuuden aikaan aamulla. Olen aamuvirkku. Aamukahvit join taas äsken.
Sain eilenä maksettua vähän laskuja ja sain siirrettyä säästötilille 50 euroa. Loput laskut tulee myöhemmin ja saan nekin kyllä maksettua. Rahaa tulee taas loppukuusta. Oltiin eilenä kaverin kanssa illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Ei ollut onneksi kamalan kylmä. Saa nyt nähdä kylmeneekö nämä ilmat taas. Onneksi omistan kunnon talvitakin ja toppahousut niin niillä kyllä selviää ulkona. Mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa. Hakemassa ne masennuslääkkeet. Käyn varmaan loppuviikosta hakemassa. On sitten sitäkin lääkettä taas kolmeksi kuukaudeksi. Ei ole ihan heti loppumassa. Tein eilenä ruoaksi chili con carnea. Syön sitä tänään vielä. Helppo ja nopea ruoka. Huomenna teen lohikeittoa. Mä rakastan kaikkea missä on kalaa. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Syön sitä aina kun pystyy. Nyt taas ajattelin tehdä sen.
Viikonloppuna vietän yhden mun kaverin kanssa ystävänpäivää.
Mun pitää tällä viikolla ostaa sille ystävänpäivälahja.
Eli tottakai suklaata. Sen kanssa joku hieno kortti. Mun pitää ostaa myös parhaalle kaverille ja poikaystävälle ystävänpäivälahjat.
Eli ostan suklaata myös niille. Saan ihan varmasti poikaystävältä suklaata. Mä saan sitä siltä aina. Pakko sanoa että mulla on aivan ihanat kaverit. Mä rakastan niitä. Ilman niitä mä en selviäisi.
Mun tuki ja turva. Sekä mä tuen taas niitä. Onneksi mun kaikilla kavereilla menee hyvin tällä hetkellä. Ei tarvitse olla huolissaan niistä. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia.
Hammaslääkäriä odotellen.

Hammaslääkäriin huomenna.Maanantai 08.02.2021 06:27

Mukavasti meni viikonloppu. Oli rentouttava. Juhlittiin mun synttäreitä. Eli juotiin ja syötiin kakkua. Poikaystävä osti mulle oreokakun. Oli tosi hyvää. Se kakku maksoi vaan 5 euroa. Mä söin ison palan sitä kakkua.
Hyvä synttärikakku! Saunottiin tuossa perjantai iltana. Oli kunnon löylyt. Ihanaa oli päästä taas saunaan pitkästä aikaan. Poikaystävällä on kunnon puusauna. Join vähän viiniä tuossa viikonloppuna. Omenaviiniä. Poikaystävä osti sen pullon mulle synttärilahjaksi. Ei maksanut kun 8 euroa. Sitten me käytiin hakemassa subileivät. Otin nyt tällä kertaa kinkkusubin. Kyllästyin ottamaan kanaa. Yleensä mä aina otan sen kanasubin mutta tällä kertaa mä en halunnut sitä. Pitää välillä vaihdella noita subileipiä. Ettei aina ota sitä samaa. Viikonloppuna tuli vähän valvottua ja nukuttua pitkään. Nyt taas päätin tänään herätä jo ennen kuutta että mulla alkaa taas tämä rytmi. Että herään taas aikaisin ja menen ajoissa nukkumaan. Olo on ihan hyvä tällä hetkellä. Vähän väsyttää mutta kyllä mä tästä piristyn. Join äsken ison kupin mustaa kahvia. Se onneksi vähän herätti. Tänään taas lenkkeilyä. Menen taas aamulenkille ja illalla kaverin kanssa lenkille. Tänään näen taas yhtä mun kaveria. Kiva taas nähdä sitä. Me näemme melkein joka päivä.
Meillä on aina tapana mennä maanantai iltana lenkille. Mentäisiin salille mutta sinne ei vieläkään pääse niin me lenkkeillään.
Onneksi lenkkeily ei maksa mitään. Kävin viime viikolla hakemassa lääkkeitä. Nyt mulla on leponexia mutta masennuslääkettä en vielä saanut. Käyn tällä viikolla sitten hakemassa ne masennuslääkkeet.
Saan ne tällä viikolla. Maksan nyt tässä aamulla laskuja pois.
Niin sitten ne on maksettu. Näkee samalla paljon tilille jää sitten rahaa. Pesen pyykkiä tänään. Maanantai päivä on aina mun pyykkipäivä. Toinen pyykkipäivä on torstai. Mulla on huomenna hammaslääkäri yhdeltä. Saa nähdä onko mulle tullut reikiä hampaisiin. Onneksi mulla ei ole hammaslääkärikammoa.
Selviän aina jos saan sen puudutksen. Kyllä ne paikkaa mun hampaita jos niissä on jotain. On sitten hampaat taas kunnossa sen jälkeen. Ihan hyvä että se hammaslääkäri on niin saa sen äkkiä pois alta. Sitten ei taas vähään aikaan tarvitse mennä. Koitan ajatella positiivisesti. Saa sitten nähdä millainen lasku tulee perässä.
Onneksi harvoin saa noita hammaslääkärilaskuja.

Tänään juhlitaan! :)Perjantai 05.02.2021 06:28

Tänään vietetään mun synttäreitä. Vähän myöhässä mutta ei se haittaa!
Poikaystävän kanssa. Käydään hakemassa Vähän syötävää ja juotavaa. Olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nähty taas pitkään aikaan. Nyt on kiva taas nähdä. Olo on hyvä edelleen. Ei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Tai masennusta. Viikko mennyt todella hyvin. Eikä ole joutunut syömään noita rauhoittavia.
Nyt on taas hyvä kausi. Nautin siitä. Heräsin jo ennen herätyskelloa.
Nyt olen ihan hereillä. Kiitos aamukahvin jonka join äsken. Onneksi iso kuppi kahvia herättää mut joka aamu. Aamukahvit on pakko saada. Muuten päivä ei lähde käyntiin. Ajatella että nyt on jo helmikuu. Pakko sanoa että joulu ja tammikuu meni todella nopeasti. Kohta se kesä sieltä tulee taas. Odotan innolla sitä. Pääsee viettämään paljon aikaa kavereiden kanssa. Tulee mahtava kesä! Mä ja poikaystävä ollaan kohta oltu yhdessä 11 vuotta. Hyvin meillä menee edelleen. Olen siitä iloinen ja onnellinen. Hyvä kumppani. Se on hyvä että näemme aina viikonloppuisin koska poikaystävä on töissä joka päivä paitsi viikonloppuna. Silloin meillä on aikaa toistemme kanssa. Meidän suhde toimii hyvin. Pitää varmaan kohta tarkistaa rahatilanne. Rahaa on tullut eilenä ja tänään. Hyvin pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Me tehdään viikonloppuna pizzaa. Pitää ostaa ainekset mitä siihen pizzaan sitten haluaa. Siinä on hyvä ruoka lauantai päivälle.
Tänään mä syön kebabia tai sitten subileivän. En ole nyt vielä kerennyt katsomaan salkkareita. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Katson ne tuossa viikonloppuna. Niin olen sitten taas kärryillä.
Onneksi viikonloppuna on aikaa katsoa. Mutta nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan perjantaista ja viikonlopusta.
Olen koko viikon odottanut tätä päivää! Hyvää viikonloppua kaikille!

Nyt siivotaan!Torstai 04.02.2021 06:47

Torstai. Tänään taas siivotaan. Mulla on aina torstai päivä siivouspäivä.
Alan sitten siivoilemaan kun saan blogin eka kirjoitettua. Jaksoin taas herätä kuudelta. Mä herään nyt joka aamu aina siihen aikaa arkena. Viikonloppuisin mä nukun aina sitten pitkään tai päikkäreitä.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Vielä on pikkasen kireä olo mutta kyllä se menee sitten ohi. Nyt taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Tänään olen menossa sinne apteekkiin päivällä. Hyvin on aikaa käydä. Saa lääkkeet haettua. Sitten niitä on taas. Rahaa on tullut tänään. Sekä vielä huomenna tulee lisää rahaa. Pärjää taas. Ajattelin huomenna mennä käymään tokmannilla. Käyn siellä kuluttamassa aikaa ennen kun poikaystävä tulee hakemaan. Lähden vasta illalla. Poikaystävä hakee mut kun se pääsee töistä. Sitten käydään kaupassa ja haetaan jotain ruokaa. Varmaan kebabia ja pizzaa. Siinä on hyvä perjantai ruoka.
Poikaystävä lupasi ostaa mulle sen viinipullon synttärilahjaksi. Tiedän jo minkä viinin valitsen. Se on omenaviini. Se on mun lempi viini tällä hetkellä. Nyt mulla on kriisi että minkä laukun mä otan sitten huomenna käyttöön. Mulla on niin monta ihanaa laukkua. No tässä on aikaa miettiä. Pakkailen huomenna sitten vasta kamoja kasaan. Kaikkea vaatetta. Otan mun tietokoneen ja tabletin mukaan. Mä otan ne aina mukaan kun menen poikaystävän luokse. Suunnittelen että hankin jossain vaiheessa uuden tietokoneen. Mutta ekana uusi puhelin.
Pitää katsoa sitä sitten että koska me mennään sinne dna liikkeeseen poikaystävän kanssa. Onneksi sillä ei ole mitään kiirettä.
Mun edellinen puhelin toimii vielä. Mulla on rahat siihen uuteen puhelimeen. Otan ne mun säästötililtä. Uskon että 200 eurolla saa hyvän puhelimen. Mulle riittää että pystyy selaamaan nettiä, soittaa ja laittaa viestiä. Ne on tärkeimmät. Sitten on kivaa kun on uusi puhelin. Tuo paljon iloa mun elämään. Ai niin mun pitää pestä pyykkiä tänään. Pesen kun tulee hyvä hetki. Uskon että pesukone on tänään vapaa. Mutta nyt alan siivota. Aloitan imuroimalla.
Saa kaiken tehtyä tässä aamulla.

Huomenna hakemaan lääkkeitä.Keskiviikko 03.02.2021 07:28

Keskiviikko. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Kohta on taas viikonloppu. Odotan jo viikonloppua innolla. Pääsee poikaystävän luokse. Olo on ollut hyvän mutta pikkasen on ollut vähän kireä olo mutta kyllä se siitä. Heräsin vasta äsken. Mun piti jo kuudelta herätä mutta en päässyt ihan heti ylös. Huomenna ja ylihuomenna tulee taas rahaa kelalta. Pärjää taas kuukauden ja saa siitä sitten vähän säästötilille. Nyt en ole onneksi shoppaillut mitään koska mä päätin että mä shoppailen vasta sitten kesällä. Nyt alan säästämään niin kesällä mulla on sitten kivasti rahaa shoppailuun. Pääsee ostelemaan kivoja kesävaatteita. Tehdään sitten kaverin kanssa kunnon shoppailureissu kesällä. Tämä on päätetty. Teemme sen sitten varmaan tuossa kesäkuussa. Aijon sitten alkukesästä käydä myös tokmannilla katsomassa kesävaatteita. Siellä myydään ihan kivoja vaatteita. Ei ole kamalan kalliita. Sitten kun toppeja tulee sinne myyntiin niin mä käyn heti ostamassa. Mulla on aika vähän toppeja. Tykkään kesällä pitää toppia. Nyt mulla on paljon katsottavaa tuolta ruudusta. Mä olen jäänyt koukkuun nyt tuohon "jersey shore" ohjelmaan. Sitä on kuusi kautta ja olen vielä ekalla kaudella. Olen katsonut myös tuota "Snooki and Jwoww" sarjaa. Mä olen nyt noiden fani. En ole pitkään aikaa löytänyt mitään noin kiinnostavaa katsottavaa. Hyvä että löysin. Nyt on paljon katsottavaa ja ajattelin viikonloppuna pitää "Jersey shore" katsomismaratoonin. Aijon katsoa sitä poikaystävän telkasta. Makoilen vaan sängyllä ja katson. Huomenna olen menossa sinne apteekkiin. Käyn hakemassa ne leponexit ja masennuslääkkeet. Mulla on taas verikokeet tämän kuun 16 päivä. Pitää mennä piikille. Käyn kerran kuussa verikokeissa sen takia koska mä syön leponex lääkettä.
Onneksi olen tottunut. Ei ole mitään neulakammoa. Tänään taas lenkkeilyä. Menen aamulla lenkille ja illalla vielä lenkille.
Tulee taas tehtyä yhteensä tunnin lenkki tänään. Saa samalla raitista ilmaa kun menee ulos ja pakko sanoa että se piristää kun ulkoilee.
Mulla se lievittää onneksi masennusta ja ahdistusta. Pakko sanoa että mielummin menen ulkoilemaan kun taas otan sen rauhoittavan lääkkeen. Onneksi mä olen oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Alkuun se oli yhtä helvettiä. Oli paljon harhoja ja olin itsetuhoinen. Silloin kun olin osastolla hoidossa. Mutta se kaikki on onneksi takanapäin. Nyt elän hyvää elämää ja olen onnellinen.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Nyt ole ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Heräsin jo kuudelta. Kello soitti siihen aikaan. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun ei ole mitään masennusta ja ahdistusta nyt. Nautin taas ihan kaikesta. Oltiin eilenä kaverin kanssa iltalenkillä.
Oli kiva ilma ulkona. Me käydään maanantai iltaisin aina lenkillä. Siitä on tullut meille nyt tapa kun ei päästä vieläkään salille. Musta vähän tuntuu ettei me koko keväänä päästä sinne. Mutta onneksi voi lenkkeillä. Ei maksa mitään. Sain pyykit pestyä eilenä. Pesen sitten ylihuomenna taas. Lakanat pitää sitten pestä. Sekä mulla on siivouspäivä torstaina. Saa kämpän taas kuntoon ennen viikonloppua.
Olen silloin viikonloppuna menossa poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut sitä ikävä. Ihanaa kun me nyt taas näemme. Päästään viettämään laatuaikaa. Toistemme kanssa. Mikäs sen parempaa.
Vietetään mun synttäreitä. Paljon viiniä ja kakkua. Tänään mä katson ruudusta sen eilisen poliisit jakson. Hyvin on aikaa katsoa se tänään.
Ai niin ja tuonne mtv katsomoon on tullut uusi sarja mitä alan seuraamaan. Sen niminen kuin "Home and away" Kymmenen jaksoa on tullut sitä. Aijon sitä sitten katsoa kun tulee hyvä hetki. Uskon että siinä on sitten taas paljon draamaa. Tänään mä teen ruoaksi kanakeittoa.
Helppo ja nopea ruoka tälle päivälle. Käyn aamulenkillä ja sitten alan tehdä sitä keittoa. Yksi mun lempi ruoka. Tykkään todella paljon kanasta. Aina kun tulee käytyä vaikka subwayssa niin tulee usein otettua joku kanasubi. Käydään sitten poikaystävän kanssa perjantaina joko hakemassa subit tai sitten kebabia ja pizzaa.
Kebabia mun tekee kyllä mieli. No katsotaan perjantaina.
Rahaa tulee taas tällä viikolla niin pystyy ostamaan juomat ja ruoat viikonlopuksi. Varmaan saunotaan viikonloppuna. Ihanaa päästä taas saunaan. poikaystävällä on kunnon puusauna. Saa hyvät löylyt siellä. Apteekissa mä käyn sitten torstaina. Saa haettua lääkkeet.
Sitten niitä on taas. Ostan taas myöhemmin lisää noita karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä. Kannattaa syödä niin mulle ei tule mitään tulehduksia. Olen pari vuotta nyt syönyt niitä.
Onneksi ne ei ole kamalan kalliita niin hyvin pystyy ostamaan niitä.

Helmikuu.Maanantai 01.02.2021 06:50

Helmikuu on alkanut. Pakko sanoa että tammikuu meni todella nopeasti.
Uskon että tämäkin kuukausi menee äkkiä. Ihanaa kun kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Sekä kesä! Olo on tällä hetkellä hyvä. Kannatti levätä viime viikonloppu. Tämän viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Sitten me vietetään mun synttäreitä! Paljon daimkakkua ja viiniä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Nyt taas jaksoi herätä siihen aikaan. Aamukahvit on juotu. Nyt olen ihan hereillä.
Tänään taas lenkkeilyä. Niin kuin joka päivä. Aamulenkille olen menossa taas. Sekä sitten taas illalla. Pakko sanoa että paino on vaan tippunut kun lenkkeilee. Mulla on ainakin hyvin tippunut. Suosittelen lenkkeilyä kaikille. Ei maksa mitään. Menee vaan ulos ja kävelee.
Siinä se! Tällä viikolla olen menossa apteekkiin. Pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexia ja masennuslääkettä. Onneksi tällä viikolla tulee taas rahaa niin pystyy maksamaan ne lääkkeet. Nyt on ollut todella hyvä että viikonloppuna en joutunut onneksi syömään rauhoittavia.
Nyt taas uskon että alkaa taas hyvä kausi mikä kestää varmasti pitkään. Elää hetken ja päivän kerrallaan. Tänään tulee salkkarit. Pakko katsoa. Ihanaa kun salkkarit ei jää vielä tauolle. Tulee vielä monta kuukautta. Paras sarja pakko sanoa. Hyvää viihdettä. Ai niin tänään tulee taas poliisit. Sitä mä katson myös. Hyvä ohjelma. Olen vissiin nähnyt kaikki kaudet siitä. Parhaan kaverin kanssa katsottiin sitä yhdessä. Mä katson ne jaksot aina tuolta ruudusta.
Voi katsoa ihan koska vaan. Tänään mä koitan saada pestyä pyykkiä. Eilenä mä en jaksanut pestä. No onneksi tänään on hyvin aikaa. Alan pesemään heti aamusta. Eli kohta.
Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Maanantaina ja torstaina.
Ne on hyvät päivät aina pestä. Ai niin pitää tehdä kauppalappu mitä ruokaa teen tällä viikolla. Menen tänään kauppaan.
Teen sen kohta niin on sitten valmiina. Menen tuossa päivällä kauppaan. Onneksi silloin ei ole kamala kiire. Voi rauhassa tehdä ostokset. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Mä kuuntelen joka aamu musiikkia. Semmoista mistä tulee hyvä fiilis.