IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sain kaverilta kivan lahjan. :)Tiistai 26.01.2021 07:08

Synttärit ovat ohitse. Mutta oli ihan kiva maanantai. Vietin mun synttäreitä eilen kaverin kanssa. Sain siltä kivan lahjan. muumilasi missä on niiskuneidin kuva. Sekä geisha suklaata. Kiva lahja. Se muumilasi on niin hieno etten varmaan pysty juomaan siitä. Söin eilenä jopa kakkua. Tein kakun. Perinteinen mansikkakakku. Paljon mansikka hilloa ja kermavaahtoa. Paras kakku oli kyllä pitkään aikaan. Sain paljon onnitteluita eilen. Melkein kaikki mun tuntemat ihmiset onnittelivat. Saa nähdä mitä saan sitten parhaalta kaverilta lahjaksi. Tai poikaystävältä. Tänään mulla on sydänfilmi. Vähän ennen yhtä. Sinne pitää sitten mennä. Se otetaan mulla aina välillä mikä on ihan hyvä.
Kaupassa pitää myös käydä tänään. Huomenna teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Mulla on jauhelihaa pakkasessa ja keittojuureksia.
Perunat pitää vaan ostaa niin sitten on keittoainekset. Eilenä salkkareilla oli myös synttärit. Jee. samana päivänä kun mun synttärit. Salkkareissa taas riittää paljon draamaa. Harmi kun Seppo lähti. Olisi saanut vielä olla siinä. Ehkä se tulee sitten jossain vaiheessa taas takaisin.
Fiilis on ollut hyvä edelleen. Ei ahdista onneksi. Olin eilenä lenkillä. Aamulla ja illalla. Tuli tehtyä yhteensä tunnin lenkki eilenä.
Tänään taas aamulenkille ja mä saan siitä toisen lenkin kun kävelen tänään tuonne terveyskeskukseen. Paljon askelia mikä on vaan hyvä.
Hyötyliikuntaa. Heräsin tuossa puoli seitsemän. Jaksoin nousta.
Onneksi musta on tullut aamuvirkku. Mä tykkään kovasti näistä aamuista että herää ajoissa. Alkaa keittämään aamukahvia ja kirjoittaa blogi. Sillä mun aamut lähtee aina käyntiin.
Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Sain pestyä pyykit eilenä.
Pesin vaatteet ja mun pyyhkeet. Nyt on taas puhtaita pyyhkeitä.
Pesen seuraavan kerran taas pyykkiä ylihuomenna. Lakanat pitää sitten pestä. Onneksi tuo pyykkitupa on mun kämpän alapuolella.
Rappuset menee vaan alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone. Mikä kyllä tuo iloa ainakin mun elämään.
Pystyy aina silloin pestä pyykkiä kun se on vapaa. Ei ole mitään vuoroja. Tänä viikonloppuna varmaan sitten juhlitaan poikaystävän kanssa mun synttäreitä. Pakko saada sitten viiniä. Omenaviiniä ajattelin ostaa. Sitten mun toinen synttärikakku on Daimkakku.
Olen aina halunnut ostaa sen. Nyt mulla on hyvä syy ostaa se.
Syödään sitä sitten poikaystävän kanssa.
Se kakku muistaakseen maksoi jotain 5 euroa? No sen näkee sitten kaupassa mitä sen maksaa. Ostan sen silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.