IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna synttärit.Sunnuntai 24.01.2021 07:36

Eilinen ilta meni kivasti kaverin luona. Katsottiin putous mikä oli taas hauska. Naurettiin paljon. Putous on kyllä yksi mun lempi ohjelmista.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Nautin taas siitä kun nyt ei yhtään masenna tai ahdista. Aijon aloittaa ensi viikon hyvällä fiiliksellä. Huomenna on mun synttärit. 31 vuotta. Pakko kyllä sanoa että nämä viimeiset kymmenen vuotta ovat menneet nopeasti. Tuntuu ihan siltä että olisin vasta täyttänyt 20 vuotta. Mutta aika menee äkkiä. Mä ja poikaystävä ollaan kohta oltu 11 vuotta yhdessä. Meillä menee hyvin edelleen. Mistä olen todella iloinen ja onnellinen. Olen löytänyt hyvän kumppanin. Toivon kovasti että tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. Kaikkea kivaa varmasti taas tapahtuu. Aijon todellakin viettää paljon aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. Toivon kovasti että päästään sitten kavereiden kanssa sinne laivalle jossain kohtaa. Päästään kunnolla sitten juhlimaan. Nyt vaan säästämään rahaa siihen reissuun. On sitten juomarahat ja pystyy ostamaan tuliaisia. Muuta en tarvitse sieltä laivalta. No tottakai siellä myydään Guess tuotteita. Mitä niin haluaisin ostaa taas. Kerran kun oltiin laivalla niin ostin sieltä punaisen Guess laukun. Mikä on edelleen käytössä. Hyvässä kunnossa on se laukku vielä. Haluaisin kyllä taas kovasti ostaa uuden Guess laukun.
Se sitten tapahtuu jossain kohtaa eikä sillä ole niin kiire. Mun seuraava hankinta on se uusi puhelin. Mulla on onneksi rahat siihen puhelimeen.
Pitää vaan nyt suunnitella koska me mennään poikaystävän kanssa sinne Dna liikkeeseen. Onneksi sillä asialla ei ole mikään kiire. Saan sen uuden puhelimen kyllä. Odotan jo innolla kesää. Sekä sitä shoppailureissua mikä sitten tehdään kaverin kanssa. Päästään shoppailemaan kunnon vaateliikkeisiin. Ai että mä odotan että pääsee sinne New yorker liikkeeseen. Mä kävin siellä silloin muutama vuosi sitten kun oltiin tallinnassa. Siellä oli se liike.
Ostin sieltä pari t-paitaa. Sitten mä haluan päästä sinne Cubus liikkeeseen. Siellä myydään parhaita toppeja halvalla.
Mulla ei tällä hetkellä ole ainuttakaan toppia.
Joten kesällä mä sitten ostan niitä paljon. Mä tykkään kesällä pitää toppia kun on lämmin. Topit näyttävät hyvältä mun päällä. Pakko myöntää! Sitten kesällä mä käyn tokmannilta ostamassa niitä farkku legginsejä. Ostan niitä pari. Maksaa 10 euroa kappale. Sitten mulla alkaa olla jo kivasti kesävaatteita. Jee. Niitä voi aina vaihdella.
Omistan onneksi muutaman mekon. Mutta haluan sitten kesällä ostaa uusia. Tänään voisi pestä pyykkiä. Nyt kun on aikaa.
Niin sitten huomenna ei tarvitse pestä. Nyt alan kuunnella musiikkia.
Olen hereillä taas kun join äsken aamukahvit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.