IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan että tempparit alkaa.Torstai 21.01.2021 06:55

Tänään taas siivotaan. Torstai on mun siivouspäivä. Se on hyvä päivä siivota koska ei ole mikään kiire. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Heräsin jo kuuden jälkeen. Kahvit on taas juotu niin nyt olen ihan hereillä. Iso kuppi mustaa kahvia on kyllä paras aamujuoma.
Sen kahvin pitää myös olla vahvaa. Eilenä mulla oli koko päivän väsynyt fiilis. Mä en tajua mikä mua oikeen eilenä väsytti. Muuten olo oli ihan ok. Ei ahdistanut tai masentanut. Mua vaan väsytti.
No jos tänään olisin pikkasen pirteämpi. Ainakin on tekemistä tänään niin ei tule tylsää. Pitää käydä tänään kaupassa ja apteekissa. Pitää ostaa lisää kahvia ja ne karpalokapselit. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina. Teetä mun ei tarvitse vielä ostaa lisää. Sitä on vielä paljon jäljellä. Olin eilenä lenkillä taas. Aamulla ja iltapäivällä.
Oli kiva ilma ulkona. Aurinko paistoi kivasti. Eikä ollut onneksi kamalan kylmä. Huomenna aamulla mulla on verikokeet. Pitää sinne mennä.
Sitten kun siellä on taas käynyt niin saa taas haettua leponex lääkettä.
Käyn varmaan sitten ensi viikolla hakemassa sitä. Sekä masennuslääkettä. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Synttärit alkaa lähestyä. Juhlin niitä sitten varmaan kavereiden ja poikaystävän kanssa. Ajattelin ostaa Daim kakun. Niin siinä on sitten hyvä synttärikakku. Mä muutenkin tykkään daim suklaasta. En ole syönyt sitä pitkään aikaan. Mutta on hyvää. Suklaata mun ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä ne suklaat jäljellä mitä sain jouluna.
Pari konvehtirasiaa ja suklaalevy. Syön ne sitten kun vaan kerkiää.
Aloin katsomaan mtv palvelusta sitä riisutut ohjelmaa. Pakko kyllä nähdä että miten ne selviää ilman tavaroita.
Ne saa vaan valita yhden tavaran päivässä. Olen katsonut sitä pari jaksoa. Tänään jatkan sen katsomista. Mielenkiintoinen ohjelma.
Odotan nyt että tempparit alkaa taas. Näkee millaisia pariskuntia siihen ohjelmaan taas menee. Sitten on varmasti taas draamaa tiedossa. Odotan innolla. Hyvää viihdettä. Toivon myös että tänä vuonna tulee taas big brother. Onneksi oikea henkilö voitti sen viimeksi. Hyvä Joel!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.