IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tempparit alkaa ensi kuussa.Torstai 28.01.2021 07:09

Olo tällä hetkellä on aika huono. Eilenä oli taas todella ahdistava päivä.
Se kaikki tuli taas ihan yllättäen. Mulla tuli taas kaikki harhat. Mutta mä selvisin niistä. Pärjäsin ilman rauhoittavaa. Kun otin iltalääkkeet niin nekin onneksi helpotti oloa. Sain onneksi nukuttua. Iltalääkkeissä on se hyvä puoli että rauhoittaa. Leponex lääke on todella vahva psyykelääke. Mulla menee sitä iltaisin 200mg. Alkuun mulla meni sitä 150mg. Sitä sitten nostettiin yhdessä vaiheessa. On sopiva määrä tuota lääkettä. Auttaa aika paljon. Toivon että tämä päivä on paljon parempi kun taas eilinen. Nyt otan ihan rennosti enkä stressaa nyt mistään.
Mulla ei ole nyt mitään hätää. Hetki ja päivä kerrallaan. Niin kaikki taas järjestyy. Ensi kuussa alkaa uusi kausi temptation island kausi. Pakko katsoa. Hyvää viihdettä. Siinä taas näkee kenen parisuhde kestää ja kenen ei. Paljon draamaa taas tiedossa. Pakko sanoa että olen tempparit fani. Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Pari ekaa kautta en ole nähnyt. Mutta siitä eteenpäin. Paras kaverikin seuraa temppareita. Sitten me aina puhutaan niistä että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Ihan kiva kun se ohjelma vaan jatkuu ja jatkuu. Tulee uusia kausia siitä. Odotan myös että tulee tänä vuonna big brother. Viime bb kausi oli todella hyvä. Oikea henkilö voitti sen. Hyvä Joel!
salkkareissa taas tapahtuu. Nella synnyttää tässä jaksossa mikä tulee tänään. Pakko katsoa mitä tapahtuu. Tuli aika yllättäen että se synnyttää jo nyt. Sillä oli nopea raskaus! Tänään olen menossa kauppaan. Pitää ostaa kahvia, hunajaa, ja teetä.
Hunaja alkaa olla loppu. Laitan sitä aina teen sekaan. Limua voisi myös ostaa. Viikonlopuksi. En nyt tällä kertaa aijo juoda alkoholia. Mun ei tee edes nyt mieli. Ihan hyvä pitää taas taukoa juomisesta.
Tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kun ei juo. Sekä siinä säästää aika kivasti rahaa. Jotain positiivista. Olen jo Melkein siivonnut kämpän.
Pitää vielä mopata lattiat ja pestä pyykkiä. Sekä siivota vessa.
Sitten kämppä on taas kunnossa. Teen ruoaksi tänään munakkaan.
Se on helppo ja nopea ruoka tälle päivälle. Mutta nyt musiikkia soimaan ja jatkaa siivoilua. Kivempi siivota kun hyvä musiikki soi taustalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.