IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lepäilen tämän viikonlopun.Perjantai 29.01.2021 07:23

En ole nyt lähdössä viikonloppuna mihinkään. Vointi on aika huono. Olen väsynyt ja on ollut ahdistusta. Nyt mä vaan taas lepään tämän viikonlopun niin uskon että ensi viikolla olen paljon paremmassa kunnossa. Nyt on vaan semmoinen olo ettei jaksa. Sanoin tästä poikaystävälle niin se ymmärsi tämän mun tilanteen. Poikaystävä tuntee mut hyvin. Se aina tietää ja huomaa jos mulla ei ole kaikki hyvin. Sovittiin että näemme viikon päästä. Menen sitten taas poikaystävän luokse.
Mutta hyvä puoli on tässä se etten ole syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Uskon että selviän hyvin viikonlopun ilman niitä. Aijon ulkoilla viikonloppuna paljon niin se tekee hyvää mielelle ja kropalle.
Välillä sitä paskaa tulee vaan niskaan,Mutta sitten huomaa että hei mä selviän. Elämä ei aina ole helppoa. Olen sen oppinut. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas paljon kahvia ja hunajaa. Ostin myös vähän sipsiä ja limua. Ajattelin vähän herkutella viikonloppuna.
Nyt on tosi kiva kun ei ole mihinkään kiire. Voi taas vaan olla. Ainakin tämä aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin.
Kohta vaihtuu kuukausi. Tää tammikuu on mennyt nopeasti. Kevät alkaa lähestyä ja mä odotan sitä innolla. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Siitä saa sitten paljon energiaa elämään. Tänään pitää taas katsoa salkkarit. Jos se Nellan lapsi syntyisi tässä jaksossa.
Saa nähdä. Nyt salkkareilta on tullut musiikkivideo tuonne youtubeen. Pakko sanoa että on todella hyvä. Soitin sitä eilenä melkein koko päivän ja aijon tänään kuunnella sitä taas. Suosittelen mennä katsomaan se video. Itse tykkäsin.
Olen salkkarit fani. Olen nähnyt kaikki salkkarijaksot.
Se on hyvä että se sarja jatkuu vielä toistaiseksi. Loppua ei vielä näy. Mun pitää muistaa katsoa ne voice of finland jaksot. Mulla on yksi jakso katsomatta. Aijon tänään katsoa sen jakson.
Tänään taas tulee uusi jakso ja sen mä katson sitten tuossa viikoloppuna kun tulee hyvä hetki. Mä katson ne kaikki jaksot tuolta ruudusta. Sieltä voi aina koska vaan katsoa ne.
Pakko kyllä sanoa että ne laulaa aika hyviä biisejä ne laulajat.
Sen takia mä tykkään katsoa sitä ohjelmaa. Niin ja myös kun siellä on Maija Vilkkumaa. Yksi mun lempi artisti. Kuuntelen aika paljon sen musiikkia. Mutta. Uskon että tästä tulee parempi päivä kun eilisestä. Nyt vaan paljon lepoa. Kaikki kyllä taas järjestyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.