IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi tänään tulee putous. :)Lauantai 30.01.2021 06:48

Heräsin taas tänään kuudelta. Olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Heti kun kello soi niin mä nousen sängystä ylös. Olo on tällä hetkellä ok. Mutta edelleen on semmoinen väsynyt fiilis päällä. Harhoja tai ahdistusta ei ole ollut onneksi. Eilinen päivä meni onneksi ihan hyvin.
Nyt mä vaan lepään. Ensi viikon viikonloppuna sitten taas poikaystävän luokse. Uskon että silloin olen taas paremmassa kunnossa ja oma itseni. Kun on tämä sairaus niin siitä tulee aina välillä näitä olotiloja. Silloin pitää vaan pysähtyä. Onneksi nyt ei ole ollut harhoja. Sekä että ei ole joutunut syömään rauhoittavia. Mä teen silleen että jos mikään muu ei auta niin sitten mä otan sen rauhoittavan. Mutta aika hyvin olen selvinnyt ilman niitä mikä on vaan hyvä asia. Olen sen keinon löytänyt jos alkaa ahdistaa niin mä lähen ulos ulkoilemaan. Saa raitista ilmaa.
Mikä sitten helpottaa oloa. Olin eilenä taas pari kertaa lenkillä. Aamulla ja illalla. Tänään taas menen aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Aijon liikkua paljon tänään. Mikä vaan tekee hyvää. Varmaan sitten ensi viikon viikonloppuna me vietetään mun synttäreitä poikaystävän kanssa. Pitää ostaa se Daimkakku. Sitten juomaksi viiniä ja siideriä. Poikaystävä lupasi ostaa mulle lahjaksi sen viinipullon. Sanoin että se on ihan ok lahja. Haluan juoda sitä omenaviiniä. Se on mun lempi viini. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Hyvin sillä onneksi menee. Mikä on vaan hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Tänään tulee taas putous ja mä katson sen taas mun yhden kaverin kanssa.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Kun nauraa paljon niin se kyllä piristää paljon mieltä.
Olen tämän huomannut. Mä nauran aika paljon. Mikä on vaan hyvä. Huumoria pitää aina olla. Joka ikinen päivä. Suunniteltiin kaverin kanssa että mennään joku viikonloppu ulos syömään.
Varmaan mennään tuonne kotipizzaan koska siellä ei olla käyty aikoihin. Mä en ole varmaan käynyt siellä vuoteen ja se on ihan tuolla keskustassa. Sinne me mennään sitten joskus.
Nyt alan tiskaamaan ja kuunnella jotain musiikkia. Uskon että tämä päivä menee hyvin. Ilman ahdistusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.