IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo alkaa olla taas hyvä.Sunnuntai 31.01.2021 08:19

Sunnuntai aamu. Heräsin vasta tuossa puoli kahdekasan. Mun piti herätä kuudelta mutta en jaksanut nousta vielä ylös. Olo tällä hetkellä on aika hyvä. Alan olla taas oma itseni. Uskon että ensi viikko menee taas hyvin. Lääkkeitä pitää hakea ensi viikolla. Masennuslääkettä ja leponexia. Alkaa molemmat lääkkeet olla loppu. Rahaa tulee taas kelalta ensi viikolla. Hyvä niin saa taas kaikki laskut maksettua ja näkee paljon rahaa saa taas siirrettyä säästötilille. Huomasin viikonloppuna etten syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Mikä on vaan hyvä juttu. Uskon että nyt alkaa taas hyvä kausi. Nautin taas hyvästä olosta niin kauan kun vaan pystyy. Putous jakso oli eilenä hauska. Sai taas nauraa. Katsoin sen kaverin kanssa. Oli muutenkin kiva ilta.
Ensi viikolla sitten taas paljon lenkkeilyä kun salille ei vieläkään pääse. Tänään menen taas aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Olen huomannut että mä kävelen päivän aikana tunnin verran. Ne lenkit on puolentunnin lenkkejä. Kun käy pari kertaa päivässä lenkillä niin siitä tulee tunti yhteensä kävelyä. Mikä on vaan hyvä. Onneksi mä liikun. Se auttaa paljon ahdistukseen ja masennukseen. Mielummin ulkona kävely kun taas rauhoittava pilleri. Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä siinä sitten taas tapahtuu. En ole vieläkään ehtinyt katsoa noita voice of finland jaksoja. Yritän tänään katsoa pari jaksoa. Kun mulla on nyt hyvin aikaa tänään. Ei mihinkään kiire. Tänään on ihanan rento päivä.
Nautin tästä sunnuntai päivästä. Voisi pestä pyykkiä myös.
Uskon että pesukone on vapaa tänään. Voisi alkaa pesemään aamulenkin jälkeen. Muistin juuri että ensi kuussa alkaa uusi kausi selviytyjät suomi. Sitä alan todellakin katsomaan. Paras kaverikin alkaa katsomaan sitä. Hyvä että se tulee ja se temppareiden uusi kausi. Tulee taas jotain katsottavaa nyt keväällä.
Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Sekä alan taas tiskaamaan. Keittiö pitää samalla siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.