IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko nyt sanoa että en ole nyt oma itseni koska mua väsyttää ihan kauheasti ja on jotenkin masentunut olo. Varmaan nuo vatsakivut vei vaan mun voimat ja sen takia on nyt tämmöinen olo se tarkoittaa nyt sitä että täytyy nyt vaan levätä ja kerätä voimia ja siinä voi mennä muutama viikko ennen kun olen taas kunnossa kerroin poikaystävälle eilenä tästä ja tottakai se huolestui. Soitin myös eilenä äidille ja kerroin myös sille mun olosta. Äiti sanoi mulle että nyt lepäät ja keskity hyviin asioihin äläkä stressaa mistään nyt.
Se voi olla kun olen nyt näin huonossa kunnossa niin mulla saattaa tulla nuo harhat taas. Täytyy tehdä niin kun ne harhat tulee niin sitten vaan otan sen rauhoittavan lääkkeen. Onneksi tänään mulla ei ole muuta ohjelmassa kun lenkkeilyä ja näen yhtä mun kaveria aijon nukkua päikkärit tänään niin saan siinä levättyä koitan tehdä noita mindfulness harjoituksia niin nekin vähän helpottaa mun oloa. Otan kohta aamulääkkeet ne auttaa onneksi siihen ettei mulle tule aamulla nyt ahdistusta aijon nyt elää hetken ja päivän kerrallaan. Onneksi mulla on jääkaapissa vielä coca cola vanillaa niin juon sen tänään pois ja aijon tällä viikolla käydä ostamassa sitä lisää piristää edes vähän kun juo sen limun.
Alan tiskaamaan ja vien hetken päästä roskat sekä kuuntelen vähän musiikkia. Onneksi näen kaveria tänään niin se vähän piristää mun päivää.

Heräsin jo neljän jälkeen.Maanantai 20.03.2023 05:24

Pahin viikko on onneksi takanapäin ja uusi viikko alkaa toivon että tästä nyt kaikki menee paremmin ja hyvin olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ei ahdista tai masenna onneksi mikään olen oma itseni taas. Heräsin jo tänään neljän jälkeen ja join aamukahvit nyt olen ihan hereillä ja uskon että tästä tulee hyvä päivä otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on. Onneksi on salitreenit illalla hyvällä fiiliksellä olen menossa sinne laitan päälle nuo mun uudet treenivaatteet mitkä ostin silloin tokmannilta vähän aikaa sitten sen mustan topin ja mustat urheilulegginsit tuntuvat hyvältä päällä eikä onneksi purista ne housut onneksi venyy. Ylihuomenna tulee taas rahaa takuueläke katson sitten jos saan jotain siirrettyä sitten tuonne mun säästötilille siellä on jo aika kivasti rahaa mitä en todellakaan aijo tuhlata onneksi mulla on rahasiat hyvässä kunnossa rahaa on. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu taas salkkareissa innolla haluan nähdä. Olen nyt katsonut tuolta ruudusta ohjelmia joka ilta ennen kun olen mennyt nukkumaan. Tänään menen aamulenkille niin tulee heti aamusta jo liikuntaa varmasti piristää se lenkki saa kunnolla raitista ilmaa ja askelia. Nyt alan siivota keittiön, vien hetken päästä roskat ja alan kuunnella musiikkia. Toivon että tulee hyvä viikko mutta varaudun taas siihen että voi tapahtua ihan mitä tahansa elämä voi yllättää.
Eilenä oli onneksi hyvä päivä poikaystävä tuli käymään mun luona mikä piristi mun mieltä paljon käytiin kaupassa hakemassa vähän herkkuja ja katsottiin pari leffaa netflixistä siinä iltapäivä meni mukavasti.
Eilenä taas itkin mutta se vaan helpotti mun oloa tunteet oli jotenkin pinnassa voin sanoa että on paljon kevyempi olo kun on saanut kaiken purettua taas pihalle. Mun vatsa on parantunut kiitos vatsalääkkeen minkä ostin apteekista aijon jatkossa ostaa sitä jos mun vatsa menee huonoon kuntoon se oli semmoinen vatsalääke mitä en ole koskaan syönyt ja yllätyin että se auttoi melkein heti kivut ovat onneksi poissa ja vatsantoiminta on tasaantunut pelästyin kun ne vatsakivut tuli ja pelkäsin pahinta onneksi kaikki on hyvin taas. Olo tuntuu paljon paremmalta ja uskon että nyt varmasti alkaa paremmat päivät tänään lepään vielä ennen ensi viikkoa sekä koitan pestä nuo pyykit mitä en ole vieläkään tehnyt ollut niin väsynyt olo ettei ole jaksanut. Ai niin mulla on jääkaapissa coca cola vanillaa mitä poikaystävä osti mulle en ole juonut vielä niin tänään ajattelin juoda sitten poikaystävä osti mulle suklaamunia vielä on yksi suklaamuna jäljellä syön sen tänään pois. Tänään lenkille niin se piristää mieltä aamulenkki ja iltapäivällä toinen. Huomenna on taas salitreenit sinne olen menossa innolla viime viikon keskiviikko treenit jäi kun olin kipeä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee taas hyvä ja iloinen fiilis päälle onneksi pahin olo on nyt takanapäin.
Mahakivut ovat alkaneet helpottaa kävin apteekista hakemassa yhtä mahalääkettä se lääke onneksi rauhoitti mun vatsan oli todella lähellä että olisin lähtenyt lääkäriin. Aijon syödä sitä mahalääkettä vielä hetken että saan sen taas kuntoon. Mä olen vaan itkenyt ja itkenyt koska on vituttanut paljon se eniten etten nyt päässyt poikaystävän luokse. Kyllä me pian varmaan näemme taas nyt mä koitan saada itseni kuntoon voin sanoa että olen todella väsynyt kun on ollut kovat kivut ja muutenkin paska olo en todellakaan ole nyt oma itseni jotenkin myös mua masentaa taas kaikki.
Onneksi tänään on rento päivä eikä tarvitse lähteä mihinkään voin vaan olla kotona. Lenkille aijon mennä tänään teen aamulenkin ja iltapäivällä toisen aijon nukkua varmaan päikkärit tänään. Kävin eilenä tokmannilla niin mä löysin sieltä 10 eurolla uuden kevät takin. Oikea hinta olisi ollut 50 euroa todella hyvä löytö se on vaaleanvärinen takki sitä on sitten hyvä käyttää keväällä kun lähtee lenkille nyt omistan pari kevät takkia niin ei hetkeen tarvitse ostaa uusia. Luulen että kestävät sitten useamman vuoden viime vuonna ostin silloin tokmannilta se skila merkkisen takin mikä maksoi 100 euroa. Otan kohta aamulääkkeet ja koitan tänään saada pyykit pestyä en ole jaksanut pestä pyykkiä nyt kun olen ollut kipeä.
Onneksi kun ottaa nyt aamulääkkeet niin lievittävät ahdistusta niin nyt aamulla ei ole niin huono olo luulen että aamulenkki varmasti piristää mieltä. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan ja katson mihin tää mun olotila menee voin sanoa että nyt en ole ihan kunnossa ei sitä aina jaksa.

Maha edelleen kipeä.Perjantai 17.03.2023 06:15

Mahakivut ovat edelleen jatkuneet eilenä oli niin kovat kivut että makasin koko päivän sohvalla kuumetta tai oksentelua ei ole ollut jouduin perumaan viikonlopun suunnitelmat koska on niin kipeä olo. Onneksi poikaystävä ymmärsi vituttaa kyllä kun ei pääse nyt sen luokse. Alkuviikko meni hyvin ja nyt nämä mahakivut tuli ihan puun takaa arvasin että tällä viikolla voi tapahtua ihan mitä tahansa tänään aijon levätä koko päivän taas en mene minnekkään paitsi lenkille. Kävin eilenäkin lenkillä niin kivut unohtui hetkeksi onneksi kun lähti liikkeelle on siinä jotain hyvääkin kun en lähde mihinkään säästän rahaa nyt kun ei voi osta herkkuja tai juomia viikonlopuksi. Eilenä tuli itku kun oli kovat kivut mutta kun sain itkettyä niin sekin taas helpotti oloa sai kaiken vitutuksen purettua pihalle. Katsoo jos huomenna pystyy mennä käymään kaupassa sen näkee sitten. Menen hetken päästä taas takaisin nukkumaan nukun sitten niin pitkään kun pystyy otan kohta aamulääkkeet join äsken aamukahvit. Mietin sitä että johtuuko nämä vatsakivut stressistä? Se voi olla koska mulla on ollut aiemmin nämä samat kivut ne ovat tulleet ja menneet aina ohi. Nyt vaan paljon lepoa niin toivon että alkaa kohta helpottaa vielä ei ole joutunut menemään lääkäriin katsoo mihin suuntaan nämä kivut menee.

Vatsa on ollut kipeä.Torstai 16.03.2023 05:52

Jouduin eilenä lepäämään koko päivän koska oli kovat vatsakivut en mennyt salillekaan eilenä ihmettelen mistä oikeen johtuivat? No nyt kun heräsin tänä aamuna niin vatsa on jo vähän parempi. Mietin että olinko vaan syönyt jotain semmoista mistä ne kivut sitten tuli? Pitää seurata vielä tämä ja huominen päivä että jatkuuko. Onneksi mä sain nukuttua viime yönä enkä joutunut herämään. Olo on muuten ok heräsin tuossa viiden jälkeen aamukahvit join äsken ja kohta alan siivota ja pesemään pyykkiä. Teen aamulla nuo kaikki niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä niin tulee liikuntaa tälle päivälle kun en eilenä ollut salilla. Tein eilenä todella hyvää tonnikalakiusausta loput siitä latoin pakkaseen pakko sanoa että on yksi mun lempi ruoka teen usein sitä kaikki vaan vuokaan ja tunniksi uuniin.
Seuraava ruoka mitä aijon tehdä niin on varmaan joku keitto.
Mun keittiö on vähän räjähtänyt no alan kohta siivota sitä ja tiskaan. Alan kohta imuroimaan ja moppaan sitten viimeiseksi sekä pesen vessan.
Laitan hyvää siivous musaa soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Otan kohta aamulääkkeet tarkistin lääkkeet niin ensi viikolla ei tarvitse mennä apteekkiin koska kaikki riittävät vielä ensi viikolle. Hain hetki sitten leponexit ja saan ensi kerralla taas haettua ne koska kävin hetki sitten verikokeissa lääkeasiat ovat kunnossa. Aijon nyt mennä hetki kerrallaan tätä päivää ja seuraan mun vatsan tilannetta jos mulla jatkuvat vielä kivut niin voi olla että lepään tämän viikonlopun enkä ole menossa poikaystävän luokse. Tässä voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa.

Eilenä oli todella liukasta.Keskiviikko 15.03.2023 05:42

Heräsin tuossa viiden jälkeen en jaksanut heti herätä kun kello soi nyt olen ihan hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. Olo ja fiilis on ollut hyvä koko tämän viikon tähän päivään asti odotan jo innolla viikonloppua olen menossa taas poikaystävän luokse pitkästä aikaan nähtiin viime viikonloppuna kun oltiin silloin kummipojan synttäreillä. Poikaystävällä alkoi talviloma eli lomailee tämän viikon pääsen sitten lähtemään aiemmin perjantaina kun tulee hakemaan mut käydään sitten kaupoilla.
Innolla jo odotan että näemme ollaan soiteltu joka päivä eilenä paras kaveri soitti mulle ja kyseltiin kuulumiset sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan sanoin parhaalle kaverille että olisi kiva taas nähdä joku päivä katsoo jos ensi viikolla sitten nähtäisiin voisin kutsua sen mun luokse kylään juotaisiin teetä ja juteltaisiin. Tänään on viikon vikat salitreenit ja aijon tehdä kunnon treenit ennen viikonloppua huomenna aijon sitten lenkkeillä toivon että on hyvä sää eilenä oli kiva kävellä kauppaan koska oli niin liukasta en onneksi kaatunut selvisin. Tänään teen ruoaksi sitä tonnikalakiusausta helppo ruoka laittaa kaikki vuokaan ja uuniin. Eilenä sain syötyä kaikki ruoat pakkasesta niin nyt laitan tänään sinne tuota tonnikalakiusausta niin syön sitä sitten jossain vaiheessa.
Pakko sanoa että nautin tästä hyvästä olosta ihan täysillä uskon että tästä tulee hyvä päivä huomenna sitten pitää siivota ja pestä pyykkiä aloitan niitä tekemään heti aamusta kun herään niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia voisin myös kohta taas vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Siitä tulikin mieleen kun pesen huomenna pyykkiä niin voisin pestä nuo mun pyyhkeet samalla lakanoiden kanssa. Katson kohta nuo mun treenivaatteet mitkä pistän salille tänään päälle vaikea valita mitkä koska mulla on aika kiva määrä noita treenivaatteita ne uudet mustat urheilulegginsit on olleet hyvät mitkä ostin viimeksi.

Kauppaan ja sählypelit.Tiistai 14.03.2023 05:49

Eilenä oli yllättävän hyvä päivä kävin siellä verikokeissa päivällä kivaa oli kävellä sinne terveyskeskukseen koska aurinko paistoi ja oli ihanan lämmin ajat oli vähän myöhässä mutta onneksi pääsin. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti aamusta ja sählypelit on iltapäivällä ajattelin tehdä huomenna ruoaksi tonnikalakiusausta tänään syön pakkasesta pois ruokia.
Olo tuntuu hyvältä edelleen viikko on alkanut hyvin eikä ole yhtään ahdistanut tai ollut masentavaa oloa mikä on hyvä juttu onneksi kun syö lääkkeitä niin nekin auttaa siihen että on hyvä olo. Lääkkeet lievittävät ahdistusta ja että ei tule harhoja nyt mulla ei ole ollut harhoja viikkoon ja se on hyvä. Luulen että ne harhat ei tule taas vähään aikaan se on vaan hyvä että ne tulee harvoin. Kivaa kun on pelit tänään innolla olen menossa pelaamaan ja koitan taas tehdä monta maalia aijon olla hyökkääjä alkuun ja loppuajan puolustaja. Olin eilenä salilla niin kroppa oli jotenkin väsynyt niin tein sitten kevyemmät treenit mikä teki ihan hyvää pääasia oli että jaksoin mennä salille tekemään edes jotain koska se teki ihan hyvää.
Tänään soitan parhaalle kaverille ja kyselen miten sillä menee soiteltiin viime viikolla. Sillä on varmasti kaikki hyvin niin kuin aina niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Otan nyt lääkkeet, tarkistan mun kauppalapun ja alan tiskaamaan. Uskon että tulee hyvä päivä jonkin verran tekemistä.

Olo tuntuu hyvältä ja jaksaa taas.Maanantai 13.03.2023 05:36

Eilenä oli ihana rento päivä ei ollut mihinkään kiire kävin aamulenkillä aivan ihana ilma ulkona aurinko paistoi ja tein toisen lenkin vielä iltapäivällä piti ihan ottaa aurinkolasit käyttöön kun oli niin kirkasta.
Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit aamulenkin jälkeen mikä kannatti niin sai taas vähän levättyä. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä kun heräsin juuri alan kohta jakamaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan kohta aamulääkkeet tänään on taas verikokeet päivällä nopeasti tää aika jotenkin menee koska tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa.
Onneksi illalla on taas salitreenit ja innolla olen menossa treenaamaan tekee vaan hyvää viikonlopun jälkeen koska olen herkutellut suklaalla ja sipsillä. Sain siirrettyä eilenä kivan summan taas mun säästötilille hyvä fiilis on siitä että olen alkanut säästämään rahaa enkä tuhlaamaan
kyllä raha tekee mut onnelliseksi pakko sanoa. Onneksi saan kelalta rahaa ja asumistukea niin niillä selviää joka kuukausi saa aina laskut maksettua ja vähän aina säästöön sitten jää aina välillä shoppailuun rahaa että ostaa jotain kivaa itselle päätin sen etten shoppaile mitään ennen kesää vasta sitten kesällä uusia vaatteita. Pakko ostaa toppeja koska niitä mulla on vaan pari ja mulla on enemmän noita t-paitoja jos löydän kivoja mekkoja niin ostan niitäkin. Haaveilen taas uudesta Guess laukusta ajattelin siihenkin alkaa säästämään rahaa jos vaikka tämän vuoden lopulla saisi sen ostettua tulisin siitä niin iloiseksi. Se on sitten mun seuraava laukku minkä aijon ostaa sen olen päättänyt.
Alan kohta pesemään pyykkiä ja tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Uskon että tänään tulee varmasti hyvä päivä. Olo tuntuu hyvältä ja nautin siitä luulen että tulee varmasti mukava viikko.

Kummipojan synttärit.Sunnuntai 12.03.2023 04:52

Mä ja poikaystävä oltiin eilenä meidän kummipojan synttäreillä joka täytti 2 vuotta. Sain perjantaina kutsun sen synttäreille ja olin ihan innoissani mukavaa oli nähdä kummipoika pitkästä aikaan ja se oli kasvanut kauheasti syötiin kakkua, pullaa ja sipsiä mitä siellä juhlissa oli tarjolla parisen tuntia oltiin juhlissa ja siellä oli muutakin porukkaa kummipoika oli ihan innoissaan kun se sai lahjoja millä se sitten alkoi leikkimään.
Perjantai päivä meni sitten nukkuessa nukuin neljän tunnin päikkärit eli neljään asti iltapäivällä pikkasen väsytti mutta sain hyvin levättyä eli kannatti nukkua. Tänään on ohjelmassa aamulenkki, päikkärit ja toinen lenkki taas iltapäivällä rento päivä ihan hyvä vaan niin jaksaa sitten aloittaa ensi viikon huomenna mulla on verikokeet päivällä ja salitreenit illalla. Tulee tehtyä hyvä lenkki huomenna kun kävelen sinne terveyskeskukseen sinne on kolme kilometriä. Eilenä vähän ahdisti iltapäivällä kun tulin sieltä synttäreiltä niin lähdin vielä lenkille mikä teki hyvää se sitten auttoi heti siihen ahdistukseen. Loppuillan katselin ruudusta ohjelmia ja menin ajoissa nukkumaan. Tänään taas heräsin ennen herätyskelloa ja aloin keittämään aamukahvia käytiin poikaystävän kanssa vielä kaupassa synttäreiden jälkeen niin ostin pari pakettia kahvia.
Mulla on nyt 4 pakettia kahvia hyvin riittävät tämän kuun loppuun saakka.
Poikaystävä osti mulle suklaamunia se halusi ostaa mulle ne. Tulen siitä aina iloiseksi kun mulle ostetaan suklaata se piristää aina. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja ensi viikolla ei tarvitse mennä apteekkiin koska nyt mulla on kaikkia lääkkeitä kävin perjantaina hakemassa ne leponexit. Alan kuuntelemaan hyvää musaa toivon että ensi viikosta tulee paljon parempi. Pahin olo on onneksi takana päin ja nyt vaan aijon keskittyä hyviin asioihin.