IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli todella liukasta.Keskiviikko 15.03.2023 05:42

Heräsin tuossa viiden jälkeen en jaksanut heti herätä kun kello soi nyt olen ihan hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. Olo ja fiilis on ollut hyvä koko tämän viikon tähän päivään asti odotan jo innolla viikonloppua olen menossa taas poikaystävän luokse pitkästä aikaan nähtiin viime viikonloppuna kun oltiin silloin kummipojan synttäreillä. Poikaystävällä alkoi talviloma eli lomailee tämän viikon pääsen sitten lähtemään aiemmin perjantaina kun tulee hakemaan mut käydään sitten kaupoilla.
Innolla jo odotan että näemme ollaan soiteltu joka päivä eilenä paras kaveri soitti mulle ja kyseltiin kuulumiset sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan sanoin parhaalle kaverille että olisi kiva taas nähdä joku päivä katsoo jos ensi viikolla sitten nähtäisiin voisin kutsua sen mun luokse kylään juotaisiin teetä ja juteltaisiin. Tänään on viikon vikat salitreenit ja aijon tehdä kunnon treenit ennen viikonloppua huomenna aijon sitten lenkkeillä toivon että on hyvä sää eilenä oli kiva kävellä kauppaan koska oli niin liukasta en onneksi kaatunut selvisin. Tänään teen ruoaksi sitä tonnikalakiusausta helppo ruoka laittaa kaikki vuokaan ja uuniin. Eilenä sain syötyä kaikki ruoat pakkasesta niin nyt laitan tänään sinne tuota tonnikalakiusausta niin syön sitä sitten jossain vaiheessa.
Pakko sanoa että nautin tästä hyvästä olosta ihan täysillä uskon että tästä tulee hyvä päivä huomenna sitten pitää siivota ja pestä pyykkiä aloitan niitä tekemään heti aamusta kun herään niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia voisin myös kohta taas vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Siitä tulikin mieleen kun pesen huomenna pyykkiä niin voisin pestä nuo mun pyyhkeet samalla lakanoiden kanssa. Katson kohta nuo mun treenivaatteet mitkä pistän salille tänään päälle vaikea valita mitkä koska mulla on aika kiva määrä noita treenivaatteita ne uudet mustat urheilulegginsit on olleet hyvät mitkä ostin viimeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.