IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko nyt sanoa että en ole nyt oma itseni koska mua väsyttää ihan kauheasti ja on jotenkin masentunut olo. Varmaan nuo vatsakivut vei vaan mun voimat ja sen takia on nyt tämmöinen olo se tarkoittaa nyt sitä että täytyy nyt vaan levätä ja kerätä voimia ja siinä voi mennä muutama viikko ennen kun olen taas kunnossa kerroin poikaystävälle eilenä tästä ja tottakai se huolestui. Soitin myös eilenä äidille ja kerroin myös sille mun olosta. Äiti sanoi mulle että nyt lepäät ja keskity hyviin asioihin äläkä stressaa mistään nyt.
Se voi olla kun olen nyt näin huonossa kunnossa niin mulla saattaa tulla nuo harhat taas. Täytyy tehdä niin kun ne harhat tulee niin sitten vaan otan sen rauhoittavan lääkkeen. Onneksi tänään mulla ei ole muuta ohjelmassa kun lenkkeilyä ja näen yhtä mun kaveria aijon nukkua päikkärit tänään niin saan siinä levättyä koitan tehdä noita mindfulness harjoituksia niin nekin vähän helpottaa mun oloa. Otan kohta aamulääkkeet ne auttaa onneksi siihen ettei mulle tule aamulla nyt ahdistusta aijon nyt elää hetken ja päivän kerrallaan. Onneksi mulla on jääkaapissa vielä coca cola vanillaa niin juon sen tänään pois ja aijon tällä viikolla käydä ostamassa sitä lisää piristää edes vähän kun juo sen limun.
Alan tiskaamaan ja vien hetken päästä roskat sekä kuuntelen vähän musiikkia. Onneksi näen kaveria tänään niin se vähän piristää mun päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.