IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo tuntuu hyvältä ja jaksaa taas.Maanantai 13.03.2023 05:36

Eilenä oli ihana rento päivä ei ollut mihinkään kiire kävin aamulenkillä aivan ihana ilma ulkona aurinko paistoi ja tein toisen lenkin vielä iltapäivällä piti ihan ottaa aurinkolasit käyttöön kun oli niin kirkasta.
Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit aamulenkin jälkeen mikä kannatti niin sai taas vähän levättyä. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä kun heräsin juuri alan kohta jakamaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan kohta aamulääkkeet tänään on taas verikokeet päivällä nopeasti tää aika jotenkin menee koska tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa.
Onneksi illalla on taas salitreenit ja innolla olen menossa treenaamaan tekee vaan hyvää viikonlopun jälkeen koska olen herkutellut suklaalla ja sipsillä. Sain siirrettyä eilenä kivan summan taas mun säästötilille hyvä fiilis on siitä että olen alkanut säästämään rahaa enkä tuhlaamaan
kyllä raha tekee mut onnelliseksi pakko sanoa. Onneksi saan kelalta rahaa ja asumistukea niin niillä selviää joka kuukausi saa aina laskut maksettua ja vähän aina säästöön sitten jää aina välillä shoppailuun rahaa että ostaa jotain kivaa itselle päätin sen etten shoppaile mitään ennen kesää vasta sitten kesällä uusia vaatteita. Pakko ostaa toppeja koska niitä mulla on vaan pari ja mulla on enemmän noita t-paitoja jos löydän kivoja mekkoja niin ostan niitäkin. Haaveilen taas uudesta Guess laukusta ajattelin siihenkin alkaa säästämään rahaa jos vaikka tämän vuoden lopulla saisi sen ostettua tulisin siitä niin iloiseksi. Se on sitten mun seuraava laukku minkä aijon ostaa sen olen päättänyt.
Alan kohta pesemään pyykkiä ja tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Uskon että tänään tulee varmasti hyvä päivä. Olo tuntuu hyvältä ja nautin siitä luulen että tulee varmasti mukava viikko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.