IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kummipojan synttärit.Sunnuntai 12.03.2023 04:52

Mä ja poikaystävä oltiin eilenä meidän kummipojan synttäreillä joka täytti 2 vuotta. Sain perjantaina kutsun sen synttäreille ja olin ihan innoissani mukavaa oli nähdä kummipoika pitkästä aikaan ja se oli kasvanut kauheasti syötiin kakkua, pullaa ja sipsiä mitä siellä juhlissa oli tarjolla parisen tuntia oltiin juhlissa ja siellä oli muutakin porukkaa kummipoika oli ihan innoissaan kun se sai lahjoja millä se sitten alkoi leikkimään.
Perjantai päivä meni sitten nukkuessa nukuin neljän tunnin päikkärit eli neljään asti iltapäivällä pikkasen väsytti mutta sain hyvin levättyä eli kannatti nukkua. Tänään on ohjelmassa aamulenkki, päikkärit ja toinen lenkki taas iltapäivällä rento päivä ihan hyvä vaan niin jaksaa sitten aloittaa ensi viikon huomenna mulla on verikokeet päivällä ja salitreenit illalla. Tulee tehtyä hyvä lenkki huomenna kun kävelen sinne terveyskeskukseen sinne on kolme kilometriä. Eilenä vähän ahdisti iltapäivällä kun tulin sieltä synttäreiltä niin lähdin vielä lenkille mikä teki hyvää se sitten auttoi heti siihen ahdistukseen. Loppuillan katselin ruudusta ohjelmia ja menin ajoissa nukkumaan. Tänään taas heräsin ennen herätyskelloa ja aloin keittämään aamukahvia käytiin poikaystävän kanssa vielä kaupassa synttäreiden jälkeen niin ostin pari pakettia kahvia.
Mulla on nyt 4 pakettia kahvia hyvin riittävät tämän kuun loppuun saakka.
Poikaystävä osti mulle suklaamunia se halusi ostaa mulle ne. Tulen siitä aina iloiseksi kun mulle ostetaan suklaata se piristää aina. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja ensi viikolla ei tarvitse mennä apteekkiin koska nyt mulla on kaikkia lääkkeitä kävin perjantaina hakemassa ne leponexit. Alan kuuntelemaan hyvää musaa toivon että ensi viikosta tulee paljon parempi. Pahin olo on onneksi takana päin ja nyt vaan aijon keskittyä hyviin asioihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.