IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mahakivut ovat alkaneet helpottaa kävin apteekista hakemassa yhtä mahalääkettä se lääke onneksi rauhoitti mun vatsan oli todella lähellä että olisin lähtenyt lääkäriin. Aijon syödä sitä mahalääkettä vielä hetken että saan sen taas kuntoon. Mä olen vaan itkenyt ja itkenyt koska on vituttanut paljon se eniten etten nyt päässyt poikaystävän luokse. Kyllä me pian varmaan näemme taas nyt mä koitan saada itseni kuntoon voin sanoa että olen todella väsynyt kun on ollut kovat kivut ja muutenkin paska olo en todellakaan ole nyt oma itseni jotenkin myös mua masentaa taas kaikki.
Onneksi tänään on rento päivä eikä tarvitse lähteä mihinkään voin vaan olla kotona. Lenkille aijon mennä tänään teen aamulenkin ja iltapäivällä toisen aijon nukkua varmaan päikkärit tänään. Kävin eilenä tokmannilla niin mä löysin sieltä 10 eurolla uuden kevät takin. Oikea hinta olisi ollut 50 euroa todella hyvä löytö se on vaaleanvärinen takki sitä on sitten hyvä käyttää keväällä kun lähtee lenkille nyt omistan pari kevät takkia niin ei hetkeen tarvitse ostaa uusia. Luulen että kestävät sitten useamman vuoden viime vuonna ostin silloin tokmannilta se skila merkkisen takin mikä maksoi 100 euroa. Otan kohta aamulääkkeet ja koitan tänään saada pyykit pestyä en ole jaksanut pestä pyykkiä nyt kun olen ollut kipeä.
Onneksi kun ottaa nyt aamulääkkeet niin lievittävät ahdistusta niin nyt aamulla ei ole niin huono olo luulen että aamulenkki varmasti piristää mieltä. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan ja katson mihin tää mun olotila menee voin sanoa että nyt en ole ihan kunnossa ei sitä aina jaksa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.