IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kauppaan ja sählypelit.Tiistai 14.03.2023 05:49

Eilenä oli yllättävän hyvä päivä kävin siellä verikokeissa päivällä kivaa oli kävellä sinne terveyskeskukseen koska aurinko paistoi ja oli ihanan lämmin ajat oli vähän myöhässä mutta onneksi pääsin. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti aamusta ja sählypelit on iltapäivällä ajattelin tehdä huomenna ruoaksi tonnikalakiusausta tänään syön pakkasesta pois ruokia.
Olo tuntuu hyvältä edelleen viikko on alkanut hyvin eikä ole yhtään ahdistanut tai ollut masentavaa oloa mikä on hyvä juttu onneksi kun syö lääkkeitä niin nekin auttaa siihen että on hyvä olo. Lääkkeet lievittävät ahdistusta ja että ei tule harhoja nyt mulla ei ole ollut harhoja viikkoon ja se on hyvä. Luulen että ne harhat ei tule taas vähään aikaan se on vaan hyvä että ne tulee harvoin. Kivaa kun on pelit tänään innolla olen menossa pelaamaan ja koitan taas tehdä monta maalia aijon olla hyökkääjä alkuun ja loppuajan puolustaja. Olin eilenä salilla niin kroppa oli jotenkin väsynyt niin tein sitten kevyemmät treenit mikä teki ihan hyvää pääasia oli että jaksoin mennä salille tekemään edes jotain koska se teki ihan hyvää.
Tänään soitan parhaalle kaverille ja kyselen miten sillä menee soiteltiin viime viikolla. Sillä on varmasti kaikki hyvin niin kuin aina niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Otan nyt lääkkeet, tarkistan mun kauppalapun ja alan tiskaamaan. Uskon että tulee hyvä päivä jonkin verran tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.