IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella kiva päivä poikaystävän kanssa eilenä käytiin La casa nimisessä ruokapaikassa hakemassa hampurilaisateriat mukaan se ateria maksoi vaan 12 euroa sitten käytiin kaupassa niin ostettiin sipsiä ja dippiä sekä tuoretta pullaa. Löydettiin netflixistä sarja mitä katsottiin sen niminen kuin "Into the night" Saatiin melkein katsottua eka kausi pakko sanoa että se oli jännittävä sarja aijon todellakin katsoa sen loppuun siitä on vielä toinen kausi netflixissä ja siitä tulee uusia kausia ihan varmasti.
Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä huomenna alkaa uusi viikko ja luulen että se menee varmasti hyvin saan vielä levätä tämän päivän.
Tänään aijon ulkoilla paljon ja nukkua päikkärit huomenna menen salille illalla treenaamaan teen kunnon treenit. Mulla ei ole harhoja ollut nyt vähän yli viikkoon ja toivon että ne ei tule taas vähään aikaan rauhoittavia lääkkeitä söin noin neljä viikkoa sitten todella hyvä ei ole joutunut syömään niitä joka viikko. Aamulääke on mulle todella tärkeä koska se samalla lievittää ahdistusta samalla kun on masennuslääke. Tänään ajattelin katsoa netflixiä kun on aikaa jatkaa sitä "Emily in paris" sarjaa eteenpäin olen katsonut vasta kolme jaksoa ekalta kaudelta vielä on monta jaksoa jäljellä ja kausia siitä. Huomenna tulee taas salkkarit viime perjantaina ei tullut salkkareita. Saa nähdä mitä siinä tapahtuu ensi viikolla innolla haluan nähdä. Aamulääkkeet otan nyt vien hetken päästä nuo roskat ja alan tiskaamaan. Nautin tästä päivästä ja siitä ettei ole mihinkään kiire huomenna pesen taas pyykkiä heti aamusta maanantai on hyvä pyykinpesu päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.