IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Melkein tuli riitaa yhden tutun kanssa.Tiistai 28.03.2023 06:12

Eilenä päivä meni eilenä ihan hyvin paitsi mulle tuli illalla tosi huono olo. Se olo tuli yhdestä ihmissuhteesta meinasin alkaa riidellä yhden tutun kanssa mulle tuli tosi paha mieli siitä itkin koska olin surullinen ja mulle tuli sitten taas ne harhat siinä kohtaa oli sitten pakko ottaa se rauhoittava lääke onneksi otin sen niin sain nukuttua viime yönä ja tänä aamuna kun heräsin niin olo on jo paljon parempi. Aijon tänään jutella sen saman ihmisen kanssa ja selvittää asiat niin ei jää sitten harmittamaan varmasti saadaan sovittua ja uskon että tämä on sitten paljon parempi päivä kuin eilinen oli sentään hyvät salitreenit eilenä.
En eilenä mennyt lenkille koska tuolla ulkona tulee vaan lunta koko ajan.
Ei ole kivaa kävellä ulkona kun on tuollainen keli lunta vissiin sitten sataa koko loppuviikon näin mä kuulin ei se kevät näköjään tule vielä.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä menen tekemään jonkin lenkin tänään vaikka lunta tulee puen lämpöisesti vaan päälle niin selviän ulkona. Eilenä kun oli niin huono olo niin en jaksanut katsoa salkkareita aijon tänään katsoa eilisen ja tämän päivän jaksot onneksi ne voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta. Aijon nukkua päikkärit tänään kun on hyvin aikaa saa siinä samalla levättyä tuossa mun uudella sohvalla on hyvä nukkua päikkäreitä. Otan nyt aamulääkkeet niin lievittää ahdistusta onneksi niin ei tule tänä aamuna huonoa oloa. Varaudun kyllä siihen jos harhat sitten tulee uudelleen niin otan sitten vaan taas sen rauhoittavan. En näköjään ole vielä ihan hyvässä kunnossa kun harhoja on tullut taas ne kuuluu tähän mun sairauteen aina ei ole helppoa.
Elän nyt hetken ja päivän kerrallaan niin katsoo mitä tässä tulee vielä tapahtumaan voi tapahtua ihan mitä vaan vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.