IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä illalla salilla ja se teki todella hyvää mun mielelle ja kropalle kun treenasin kovaa tuli onnistunut ja hyvä olo treenien jälkeen ja olen iloinen siitä että se helpotti taas aika paljon mun oloa koska nyt on vaan tuntunut masennukselta ja ahdistukselta. Voin sanoa että liikunta auttaa mua paljon ja se lievittää aika hyvin noita olotiloja tänään aijon mennä taas lenkille päivällä niin tulee askelia ja saa kunnolla raitista ilmaa.
Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä onneksi on aamu aikaa tehdä nuo kaikki aijon varmaan tänään käydä kaupassa aijon ostaa lisää sitä coca cola vanilja limua juon sitä sitten viikonloppuna sitten ostan suklaata. Olen viikonlopun nyt täällä koska keräilen voimia poikaystävä lupasi tulla käymään niin suunniteltiin että mennään ulos syömään ja katsellaan netflixistä leffoja siinä sitten lauantai päivä menee mukavasti. Ostetaan vähän leffamässyä niin on sitten kiva syödä niitä samalla kun katsellaan leffoja. Olin eilenä väsynyt treenien jälkeen etten jaksanut katsoa salkkareita tänään katson eilisen ja tämän päivän jaksot innolla haluan nähdä siinä nyt alkaa tapahtua salkkarit menee aika mielenkiintoiseksi. Katsoin eilenä pitkästä aikaan netflixiä aloin katsomaan semmoista sarjaa kuin: "Emily in paris" Kerkesin katsoa kolme jaksoa ja mä olen jäänyt siihen koukkuun kausia on tullut kolme.
Aijon viikonloppuna jatkaa sen sarjan katsomista muistin juuri että pitää myös jatkaa taas "The good doctor" sarjaa sekin on hyvä. Otan nyt aamulääkkeet, vien hetken päästä pyykit ja alan siivota onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna. Elän taas hetken kerrallaan tätä päivää ja katson millainen olo on sitten tänään toivon että hyvä ettei ala pahasti ahdistamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.