IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lenkkeilyä ja salitreenit illalla.Maanantai 27.03.2023 05:59

Oli todella mukava viikonloppu nyt jaksaa aloittaa taas uusi viikko voimat ovat palautuneet ja on aika hyvä fiilis päällä. Uskon että nyt alkaa parempi kausi ja aijon nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy.
Odotan jo innolla pääsiäistä koska silloin olen menossa taas poikaystävän luokse kivaa oli nähdä poikaystävä viikonloppuna meillä oli todella kiva lauantai päivä piristi todella paljon. Salitreenit on tänään illalla ja teen niin hyvät treenit kun vaan pystyy kropalle ja mielelle tekee taas hyvää menen aamulenkille tässä aamusta tulee siinäkin heti liikuntaa ja saa raitista ilmaa. Aijon nyt keskittyä paljon tuohon liikuntaan koska se tekee aina mun mielelle hyvää ja kroppa pysyy hyvänä ja kunnossa. Otan kohta aamulääkkeet ja mun pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on tarkistin jo eilenä nuo lääkkeet. Katselin eilenä netflixistä tuota the good coctor sarjaa pari jaksoa olen kolmannella kaudella siinä sitä on netflixissä 5 kautta vielä on monta jaksoa jäljellä ja kausia varmaan yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut pitkään aikaan mä olen jäänyt siihen koukkuun. Alan kohta pesemään pyykkiä vien ne hetken päästä onneksi aamulla on aikaa pestä
sitä on kertynyt taas kiva määrä. Pitää myös kohta siivota tuo mun makuuhuone koska mulla on kaikki mun vaatteet pitkin sänkyä ja ne pitäisi laittaa tuonne vaatekaappiin mikä on jo aika täynnä vaatteita.
Päätin että en osta uusia vaatteita kun vasta kesällä silloin aijon ostaa noita toppeja koska niitä mulla on aika vähän sekä uusia t-paitoja. Odotan innolla kun pääsee sitten shoppailemaan se piristää aina mieltä.
Alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.