IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jälleen maanantai.Maanantai 27.10.2014 08:16

se olisi taas maanantai. viikonloppu meni tosi nopeasti. mutta oli mukavaa :) tänään mulla on kai se psykologi. mutta se selviää tänään.
join juuri ison kupin mustaa kahvia. jotta heräisin.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) aijon olla positiivinen ja rento. tästä on tulossa varmasti ihan hyvä päivä. illalla taas salille kuntoilemaan, skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita ja uusi päivä. huomenna aamulla aijon katsoa lemmen viemää uusinnan koska tänään en näe sitä.
animea voisi katsoa tänään. ja eilinen bb jakso. en vielä tiedä että kuka nyt tippui mutta aijon katsoa sen tänään ja yllättyä. en aijo mennä bbn sivuille katsomaan että kuka lähti. menin eilenä jo yhdeksän aikaan nukkumaan. katsottiin parhaan kaverin kanssa vino show. se oli taas hauska :D tuli naurettua.
huomenna pitää taas pestä pyykkiä. mulla on kiva pyykki vuori.
ja kahvi kupit pitäisi tiskata. teen sen tänään.
toi mun ihottuma on alkanut parantua. olen joka ilta nyt laittanut sitä rasvaa mitä lääkäri määräsi. saa hyvin sen pois ennen kesää :)
mun pitää ostaa uusia ponnareita. mulla on enää yksi ponnari jäljellä. mä aina onnistun hukkaamaan niitä. en tiedä että minne.
tämän viikon viikonloppuna olen varmaan menossa kotiin viettämään viikonloppuna. haluan nähdä mun vanhemmat ja viettää niiden kanssa aikaa. en ole pitkään aikaan käynyt kotona.
nyt voisi mennä :) pitää vielä katsoa. luin anime lehdestä että nisekoi ja tokyo ghoulista on tulossa toiset tuotanto kaudet. mä olen nyt katsonut vasta viisi jaksoa tokyo ghoulia. ihan hyvä anime. ja nisekoi on myös hyvä. ihan jees että tulee jatkoa.
tällä hetkellä katson myös sellaista animea kuin \"Bokura ga ita\"
se anime on tullut 2006 vuonna. ihan hyvä. jaksoja on kiva määrä mitä katsoa. aijon varmaan huomenna katsoa tuota animea koska silloin mulla on enemmän aikaa. mangaa pitäisi myös lukea.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosetteihin. ja kun menen sinne psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon leponexin.
mulla alkaa kohta loppua se lääke. koitan muistaa sanoa.
masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti jäljellä. huomasin taas että en ole taas vähään aikaan tarvinut rauhottavia. mikä on hyvä juttu :) niitä ei tarvi kauheasti ostella koska mulla menee niitä tosi vähän. en vielä tiedä että käynkö kaupassa. jos en tänään niin vaikka vasta huomenna. pitäisi niitä ponnareita ostaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.