IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

masennus lääke.Keskiviikko 29.10.2014 08:31

keskiviikko. tänään olisi ohjelmassa paja tunti ja kuntosali illalla.
ajattelin nukkua tämän aamu päivän.
eilenä olin joo psykologilla. juteltiin syömisestä,pari suhteesta,juomisesta, suklaasta.. melkein kaikesta mahdollisesta.
oli ihan hyvä käynti kerta. menen seuraavan kerran taas psykologille joulukuun alussa. vielä on kuukausi aikaa.
eilenä oli taas sählyä. miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin sählyssä. kerrankin. ei olla aikoihin voitettu.
nyt voitettiin. yay. meillä on jotain halloween juttuja pajalla. saa nähdä mitä tehdään. toivon että mun kaveri tulee tänään kuntosalille. me ei olla nähty nyt pariin päivään kun sillä mun kaverilla on ollut muita juttuja. eilenä olin taas parhaan ystävän luona katsomassa telkkua. katsottiin salkkarit,uusi päivä ja sinkku laiva. yhdeksältä menin sitten taas nukkumaan ja nukahdin melkein heti. laitoin taas bbn tallennukseen. yritän katsoa sen tänään. animea en ole katsonut pariin päivään. huomenna koitan katsoa jotain sarjaa.
mun ihottuma on alkanut onneksi hävitä iholta. se rasva minkä lääkäri määräsi niin se on auttanut. tosi hyvä juttu. sitten kun on kesä niin voi pitää toppia ja minihametta. tai shortseja.
pitäisi kohta alkaa ostelemaan joulu lahjoja. kavereille pitää ostaa jotain kivaa. ja jotain poikaystävälle. mä olen varma että mä saan paljon suklaata. kavereilta ainakin. ne on aina antanut mulle suklaata lahjaksi joka joulu. ei se mitään. pidän suklaasta :)
eilenä en muistanut katsoa iholla jaksoa. tallensin sen mutta en ole vielä katsonut. tänään tai huomenna yritän muistaa katsoa.
ei enää kauaa niin bb loppuu. aika on mennyt tosi nopeasti.
saa nähdä että kuka voittaa. tänään pitää vähän taas siivota tätä mun kämppää. vähän sekaisin. niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. käyn joko tänään tai huomenna siellä apteekissa. pitää hakea sitä leponexia. muistin eilenä sanoa psykologille että uusii ne lääkkeet. saa niitä sitten. eilenä kävin taas pyörimässä seppälässä. en ostanut mitään. katselin vaan. siellä oli yksi ihana talvi takki mikä maksoi 90 euroo. aivan ihana. olisin niin halunnut ostaa sen.
mutta. mulla on ihan tarpeeksi noita takkeja niin mä en tarvi uutta.
kohta tulee taas rahaa ensi kuun alussa. 4 ja 7 päivä. ja laksujakin tulee taas ensi kuussa. niihin menee aina jonkin verran rahaa aina.
alennus myynnit alkaa sitten taas ensi vuoden alussa. pitää katsoa jos menisi vaikka silloin lahteen shoppailemaan. otan kaverin mukaan sinne. ei tarvi yksin sitten shoppailla.
mutta. pitää vielä suunnitella. kohta mun pitää ottaa aamu lääkkeet.
masennus lääkkeitä mun ei tarvi vähään aikaan hakea apteekista koska mulla on pari pakettia niitä. ei lopu vähään aikaan.
ja saa nähdä kauanko joudun vielä syömään niitä. ne on kumminkin auttanu. mikä on vaan hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.