IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonlopuksi kotiin.Torstai 30.10.2014 11:27

huomenna alkaa taas viikonloppu. olen menossa todennäköisesti kotiin myrskylään viikonlopuksi. näen mun veljeäkin. sekin on tulossa viikonlopuksi kotiin. aamulla oli jotenkin ahdistava olo ja mua itketti.
mutta. nyt kun sain itkettyä niin fiilis on parempi.
tänään on taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. illalla ajattelin mennä lenkille. aijon pyytää yhtä kaveria mukaan. jos se haluaa lähteä. sitten olen menossa sen saman kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. äsken katsoin uusinnan aamulla.
nyt kämppä on siisti. täällä taas viihtyy.
mulla oli punnitus aamulla. paino oli 53,3 kg. oli noussut. mutta se on hyvä ettei ole tippunut yhtään. olen ihan tyytyväinen.
jännitti vähän kun menin sinne punnitukseen. mutta hyvin meni :)
kävi eilenä apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä. nyt ei tarvi vähään aikaan hakea. eilenä oli jotenkin väsynyt fiilis. en meinannut jaksaa lähteä kuntosalille. mutta jaksoin mennä. ja se oli iloinen yllätys että mun kaveri tuli myös sinne. oli juttu seuraa.
ja ihan hyvin meni salilla. kannatti mennä :) tuli hyvä olo sen jälkeen.
tästä on tulossa ihan mukava päivä :) näkee kavereita.
animea en ole katsonut muutamaan päivään. viikonloppuna voisi katsoa kun on aikaa. aijon ottaa kannettavan mukaan kotiin. on sitten jotain tekemistä jos tulee tylsää. pääsen taas pitkästä aikaan saunaan. kotona on puu sauna. en ole aikoihin käynyt saunassa.
nyt on kiva mennä. pitää ostaa joku limu pullo sauna juomaksi.
alkoholia en aijo juoda. ei edes tee kauheasti mieli.
suklaata aijon syödä. mulla on sitä jonkin verran :D poikaystävä osti. en ole vielä kerennyt syömään. huomenna pitää käydä kaupassa koska lauantaina kaupat on kiinni.
tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso ja iholla. toiminta tunnin jälkeen mulla on aikaa katsoa. ennen kun lähtee lenkille.
pimeä tulee aika nopeasti jo illalla. mutta. menen silti.
onneksi ei sada vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.