IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

positiivinen fiilis :)Tiistai 21.10.2014 11:07

oon nyt alkanut heräämään aikaisemmin. pidän nyt jotenkin näistä aamuista kun ei ole kiire minnekkään. voi rauhassa keittää aamukahvit ja juoda ^^ tykkään myös nyt kirjoittaa blogia tähän aikaan.
menkat alkaa olla onneksi kohta ohitse. eilenä oli hyvä kuntosali tunti. tuli tehtyä kunnolla eri liikkeitä. hiki tuli. ja sen jälkeen hyvä olo.
tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan taas miehet vastaan naiset.
saa nähdä kumpi voittaa tänään. mä aijon olla puolustaja.
tänään katson taas animea. eilenä tuli katsottua jonkun verran. tänään jatkuu katsominen. olen menossa kaverin luokse katsomaan illalla lemmen viemää. tänään pitää katsoa aamulla uusinta. kun eilen en nähnyt. aijon mennä lenkille taas tänään ruoan jälkeen.
heitän sen puolen tunnin lenkin. saa nähdä maistuuko tänään ruoka. yritän jotain syödä. olo tila on on positiivinen tällä hetkellä. hyvä päivä tiedossa. on jonkin verran tekemistä ja saa vietettyä kavereitten kanssa aikaa. illalla skypetän taas poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. ihanaa nähdä aina parhaat kaverit joka päivä. niistä saa voimaa <3 ja niille voi kertoa aina kaiken.
ne on mulle tosi tärkeitä ihmisiä. eilenä kävin seppälässä. tuli ostettua kolmet stringit ja sukkia. nyt on uusia alusvaatteita. toistaiseksi. mulla meni 25 euroa seppälään.
piti vähän shoppailla. teki mieli :D huomenna ollaan menossa taas kaverin kanssa lenkille. illalla. vielä ei tiedetä että mikä lenkki me tehdään. tänään pitää katsoa eilinen bb ja iholla. laitoin ne eilenä taas tallennukseen. tänään kerkeää taas katsomaan. mun pitää pestä taas tänään pyykkiä. lakanat pitää pestä ja pari pyyhettä.
vaatteet pesin viime sunnuntaina.
yli huomenna pitäisi tulla rahaa. saa maksettua sen yhden laskun vihdoin ja viimein. psykologi mulla on taas yli viikon päästä. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti. tuntuu ihan siltä että olisin äsken ollut siellä psykologilla. mulla on varmaan myös punnitus kohta.
saa nähdä mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon ettei olisi tippunut kauheasti. saisi pysyä samana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.