IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesä on vietetty ja syksy alkaa. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa syksyn.
Mulla on paljon ohjelmaa viikolla. Koska aloitan tosiaan sählyryhmän ja alan käymään salilla. Niin on iltapäivällä ja illalla tekemistä. Joka päivä jotain liikuntaa. Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen aamulenkille ja illalla vielä toisen kerran lenkille ellei sada vettä. Pakko päästä taas kunnolla liikkeelle viime viikon jälkeen koska olin reissussa ja poikaystävän luona viikonlopun. Mukavasti meni viikonloppu. Tehtiin ruokaa ja ajeltiin sähköpotkulaudalla muutama kilsa, niin ja saunottiin.
Nukuin jonkin verran viikonloppuna koska mä oli vähän väsynyt mökkireissun jälkeen. Mutta nyt kun olen saanut levättyä niin jaksan aloittaa taas tämän viikon. Aamu lähtenyt kahvilla käyntiin. Mä päätin tänään herätä jo puoli kuusi. Tulee taas se rytmi että menen ajoissa nukkumaan ja herään aikaisin joka aamu. Olen aamuvirkku. Tänään pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea kaikkia lääkkeitä. Leponexit, masennuslääkkeet, karpalokapselit..katsoo jos mä tänään käyn apteekissa tai huomenna. En ole onneksi joutunut syömään rauhoittavia Koska mua ei ole onneksi ahdistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Tänään alkaa vihdoinkin salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu nyt syksyllä. Innolla haluan nähdä. Hyvää viihdettä iltaisin.
Tänään pitää pestä taas pyykkiä ja pitää käydä kaupassa. Onneksi mulla on hyvin aamulla aikaa pestä pyykkiä. Kohta alan tekemään kauppalappua. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Ihan kiva päästä taas pyöräilemään koska en olen ajanut sillä viikkoon. Nyt alan tekemään kauppalappua. Suunnittelen tämän viikon ruoat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.