IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla salille.Tiistai 24.08.2021 06:48

Maanantai päivästä selvitty. Arki jatkuu. Mä heräsin vasta tänään tuossa kuuden jälkeen. En jaksanut nousta ylös puoli kuusi. No ei se mitään nyt olen hereillä. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas ruokaa. Tänään mä teen ruoaksi jauhelihakeiton. Eilenä tein makkarakastiketta ja perunoita. Tuli hyvää. Tänään mä käyn siellä apteekissa. Haen nyt kaikkia lääkkeitä eli: leponexia, masennuslääkettä ja karpalokapseleita. Sitten ei taas vähään aikaan tarvitse mennä apteekkiin kun ne on haettu. Mulla menee niihin rahaa noin 20 euroa. Mulla on onneksi rahaa maksaa ne. Olo tuntuu väsyneeltä mutta kyllä tämä tästä. Piristyn jossain vaiheessa. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon taas levätä ja kerätä voimia. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Haen apteekista kolmen kuukauden annoksen masennuslääkettä. Sitä ei sitten ihan heti tarvitse hakea. Leponex lääke riittää kahdeksi tai kolmeksi viikoksi.
Onneksi ei ahdista yhtään mikä on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan taas elän tätä mun elämää. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Nyt on kiva kun salkkarit alkoi. Voin katsoa aina uuden jakson koska vaan mtv palvelusta. Nyt on kiva kun ekan viikon tulee extra pitkiä jaksoja.
Alle pari viikkoa niin alkaa big brother. Sitä odotan myös innolla että alkaa. Saa nähdä millaisia asukkaita astuu taloon. Pesin eilenä pyykit.
Pesukone oli vapaa. Pesen taas pyykkiä sitten torstaina. Samalla kun siivoilen. Ensi viikolla alan käymään salilla. Pari kertaa viikossa.
Mun pitää käydä tokmannilla ostamassa vesipullo salille.
On sitten juomapullo. Treenivaatteet mulla on niin ei tarvitse ihan heti ostaa uusia. Sekä sisäkengät. Innolla aijon aloittaa salin. Tulee sitten hyvää liikuntaa viikolle. Eilenä mä kävin iltalenkillä. Tänään menen aamulenkille. Ulkona alkaa olla viileää mutta puen hyvin päälle niin ei tule kylmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.