IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu meni mukavasti ja sain taas kunnolla levättyä. Uusi viikko taas alkaa ja arki. Tänään mulla on jonkin verran ohjelmaa: Pitää käydä aamulla kaupassa, verikokeet on myös tänään puoli yhden aikaa, sekä aloitan salilla käymisen tänään ja tarkoitus on käydä pari kertaa viikossa.
Päivät ovat maanantai ja keskiviikko. Iltaisin menen aina niin on jotain tekemistä ettei ihan jää sinne sohvan pohjalle. Unikin tulee hyvin illalla kun on kuntoillut. Uskon että lihakset tulevat kipeiksi ekan käynnin jälkeen. Aamu on mukavasti alkanut. Ei onneksi ahdista yhtään mikä on hyvä. Jaksoin taas herätä ajoissa ylös. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Ei ole tulossa tylsää. Viikonlääkkeet jaan kohta dosettiin. Mun ei tarvitse tällä hetkellä hakea mitään lääkettä Kaikkia on. Kun käyn taas verikokeissa niin saan taas haettua leponexia. Nyt mulla leponexit riittävät pariksi viikoksi. Masennuslääkettä on kolmeksi kuukaudeksi. Loppu vuodesta haen sitä sitten lisää taas. En ole vielä katsonut selviytyjät suomi jaksoa. Katson sen tänään kun tulee hyvä hetki. Ruudusta katson sen jakson. Sain eilenä katsottua sen Masket singer suomi. Oli hyvä eka jakso. En olisi arvannut että se kettu oli Jani Sievinen.
Innolla odotan seuraavia jaksoja ketä muita julkkiksia paljastuu maskin takaa. Sekä on kiva arvailla. Hyviä biisejä ne laulaa siinä ohjelmassa.
Hyvää viihdettä! Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu taas tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. Elina on jossain osastolla hoidossa. Siihen se viimeinen jakso jäi. Jännäksi menee.
Pitää katsoa kerkiänkö pestä pyykkiä tänään. Jos en kerkiä niin pesen sitten huomenna. Kauppalappu pitää tehdä taas mitä ostaa kaupasta.
Saa ruokaa haettua. Tänään mä teen jauhelihakastiketta. Sen kanssa pastaa. Pitää syödä hyvin niin jaksaa sitten treenata salilla.
Mun pitäisi käydä siellä tokmannilla ostamassa se vesipullo salille.
Otan nyt tänään käyttöön tyhjän kivennäisvesipullon.
Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan taas treenaamisen. Siitä se lähtee.
Onneksi kuntosali on kävelymatkan päässä. Ei ole kaukana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.