IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli semmoinen tunne etten olisi jaksanut nousta ylös. Mutta pääsin tuossa kuuden aikoihin. Huomaa jo että aamuisin on jo aika pimeää sekä illalla.
No siihen tottuu nopeasti. Se on syksy nyt. Ilmat ovat myös alkaneet viiletä. Kävin eilenä apteekissa. Sain leponexit haettua ja karpalokapselit mutta masennuslääkettä en vielä saanut. Mulle sanottiin että pystyn hakemaan sitä tämän viikon lopulla. Resepti piti uusia siitä. Menen sitten apteekissa käymään viimeistään perjantaina. Mulla riittävät vielä masennuslääkkeet tälle viikolle. Ensi viikon maanantaina sitten verikokeisiin. Pitää mennä piikille että saa taas haettua leponexia.
Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista mikä on hyvä.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Toivon että selviän taas ilman rauhoittavia. Mutta jos tulee niin huono olo niin sitten joudun ottamaan sen rauhoittavan. Koitan nyt vaan ajatella mukavia asioita niin ei tule sitten sitä huonoa oloa. Mulla ei ole mitään hätää kaikki on hyvin. Salkkareissa taas tapahtuu. Jännäksi sekin sarja menee. Pakko katsoa mitä tänään siinä tapahtuu. Kiva kun nuo ekat jaksot kestää sen tunnin. Ensi viikolla sitten alkaa ne normi pituiset jaksot.
Tänään mulla on taas ohjelmassa lenkki aamulla ellei sada vettä, ruoan laittoa, näen kaveria tänään..voisi alkaa siivota jo tänään niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen taas huomenna. Pitää pestä taas lakanat, pyyhkeet ja vaatteet. Viikonloppuna aijon ottaa ihan rennosti. En ole menossa silloin mihinkään. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa yökylään parhaan kaverin luokse. Vietetään iltaa. Juodaan ja herkutellaan. Höpötellään niitä näitä ja valvotaan myöhään. Tulee varmasti mukava ilta.
Huomenna mä olenkin menossa käymään parhaan kaverin luona.
Menen juomaan sinne nyt teetä ja jutellaan niitä näitä.
Ei olla nähty taas pitkään aikaan. Kiva taas nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.