IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Harhat tuli taas pitkästä aikaan.Torstai 26.08.2021 06:52

Nopeasti taas tää viikko on mennyt. Huomenna on taas perjantai.
Eilenä mulla oli vähän huono ilta. Mulla iski taas pitkän ajan jälkeen harhat. Mutta selvisin niistä ilman rauhoittavia. Mua itketti samalla. Mutta kun olen aina itkenyt niin se helpottaa mun oloa aika paljon. Onneksi nukuin viime yön taas hyvin niin jaksaa. En nähnyt onneksi painajaisia.
Uskon että tästä on tulossa parempi päivä. Näen tänään parasta kaveria. Menen illalla sen luokse kylään. Piristää todella paljon nähdä se. On ollut ikävä. Meillä on taas paljon juteltavaa. Tänään mulla on taas siivouspäivä ja pyykinpesua. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. En vielä eilenä jaksanut aloittaa siivouksia. Mutta mulla on hyvin koko aamu aikaa siivota. Ei ole kiire. Teen ruoaksi tänään kinkkukastiketta. Eilenä mulla oli mifupastavuokaa, mikä oli tosi hyvää. Laitoin loput pakkaseen siitä niin syön sitä sitten taas varmaan ensi viikolla. Menen käymään apteekissa huomenna hakemassa ne masennuslääkkeet. Niin on sitten taas kaikkia lääkkeitä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan syömään aamupalaa.
Onneksi aamukahvi on päivän paras juoma. Se herättää mut aina joka aamu. Mulle riittää päivässä yksi kuppi kahvia. Juon enemmän teetä kun taas kahvia. En eilenä mennyt lenkille koska satoi kaatamalla vettä koko päivän. Katsoo jos tänään tai huomenna pääsee taas lenkille.
Innolla olen menossa sinne salille ensi viikolla. Maanantaina ja keskiviikkona. Ne on mun treenipäivät. Pitää hankkia se juomapullo.
Käyn viikonloppuna tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy se.
Mutta nyt alan siivota ja laitan hyvää musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. Pyykit vien hetken päästä. Uskon että pesukone on vapaa.
Sitten on kivaa kun on taas siisti kämppä. Viikonloppuna mä aijon vaan olla ja katsoa ruudusta ohjelmia. Menen lenkille jos on hyvä sää.
Sekä nukun. Mulla ei ole viikonloppuna mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.