IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo oli parempi eilenä.Perjantai 27.08.2021 06:54

Eilenä oli paljon parempi päivä mitä keskiviikkona. Ei onneksi yhtään ahdistanut tai ollut harhoja. Toivon että nyt alkaa taas parempi kausi, ettei hetkeen tule huonoa oloa. Sain siivottua ja pestyä pyykit. Sekä kävin apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä. Ei nähty eilenä parhaan kaverin kanssa koska se oli kipeä. No ensi viikolla sitten näemme kun menen sen luokse viikonloppuna.
Viettämään iltaa. Tulee varmasti mukavaa. Jaksoin hyvin nousta tänä aamuna ylös sängystä. Mua ei väsytä yhtään. Kahvi onneksi herätti samalla minkä äsken keitin. Olen menossa lidliin tänään. Käyn ostamassa lisää kahvia alkaa kohta taas loppumaan. Menen pyörällä sinne. Pääsee nopeasti. Kävin eilenä lenkillä. Oli mukava ilma. Ei onneksi satanut yhtään vettä. Menen taas lenkille tänään jos on hyvä sää. Pakko liikkua. Nyt kun on innostusta. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Mietin pitäisikö viikonloppuna mennä tuonne liikuntapuistoon treenaamaan. Jos on hyvä sää niin voisin vaikka mennä. En ole pitkään aikaan käynyt siellä.
Se on kävelymatkan päässä se paikka. Ei ole onneksi kaukana. Siinä tulee samalla hyvä lenkki kun kävelee sinne. Nyt alkaa taas viikonloppu. Aijon vaan olla ja ottaa ihan rennosti. En ole lähdössä mihinkään. Saa taas voimia kerättyä niin jaksaa ensi viikon. Pitää suunnitella taas ruoat mitä teen ensi viikolla. Menen sitten kauppaan maanantaina. Lohikeittoa teen ainakin ensi viikolla. Se on yksi mun lempi ruoka. Tänään mä syön pakkasesta lohikastiketta ja riisiä.
Ei tarvitse tehdä ruokaa tänään lämmittää mikrossa. Tänään tulee viikon vikat salkkarit pakko katsoa. Enää vähän yli viikko niin alkaa vihdoinkin big brother. Sitten sitäkin tulee joka päivä. Katson ne jaksot aina ruudusta koska en jaksa valvoa illalla. Ne voi katsoa koska vaan sieltä. Mutta nyt alan kuunnella musiikkia mistä tulee perjantai fiilis päälle. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.