IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna aloitan salilla käymisen.Sunnuntai 29.08.2021 07:06

Sunnuntai. Tänään alkaa selviytyjät suomi. Pakko sitä alkaa katsomaan.
Saa nähdä kuka sen sitten voittaa. Helmeri on mun voittaja suosikki.
Toivon että se pääsee pitkälle siinä ohjelmassa tai voittaa sen. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia. Suunnittelen ne tänään kun on aikaa. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista yhtään. Toivon että ensi viikko menee taas hyvin ettei tule huonoa oloa. Sen näkee sitten. Ensi viikolla voi tapahtua ihan mitä vaan.
Olen aika hyvin saanut levättyä nyt viikonloppuna. Ottanut ihan rennosti. Käynyt lenkillä ja katsonut ruudusta ohjelmia. Tänään taas menen lenkille kun on hyvä sää. Ei ole vielä kamalan kylmä tuolla ulkona. Eilenä oli taas 20 astetta lämmintä kun kävin lenkillä. Aika lämmin. Huomenna aloitan salilla käymisen. Kaverin kanssa mennään yhdessä sinne. Kiva mennä pitkästä aikaan taas salille. En ole käynyt salilla koronan takia. Mutta nyt kun on otettu koronarokotukset niin on hyvä suoja. Kuntosali on ollut myös kiinni koronan takia. Nyt se avautui hetki sitten. Se on ihan kävelymatkan päässä. Ei ole pitkä matka sinne. Sählyryhmä alkaa parin viikon päästä. Alan siinä käymään kerran viikossa. Meitä on hyvä porukka pelaamassa. Tulee sitten paljon liikuntaa arkipäivinä mikä on vaan hyvä.
Kroppa on kunnossa kun liikkuu. Liikunta on mun tärkein harrastus tällä hetkellä. Mä lenkkeilen, alan nyt käymään salilla pari kertaa viikossa, sählyryhmä..joka päivä jotain liikuntaa. Mulla on paino pysynyt samana jo monta kuukautta mikä on hyvä. Olen onneksi normaalipainoinen.
Olen aina ollut laiha syntymästä asti. Koitan syödä terveellisesti joka päivä. Mitään suklaata, limua tai sipsiä en syö viikolla.
Herkuttelen aina viikonloppuisin. Aina kun olen kaupassa arkipäivinä niin ohitan vaan kaikki karkkihyllyt. Ei tule houkutuksia.
Voin sanoa sen että paino pysyy hyvänä kun liikkuu joka päivä, ei syö mitään karkkia joka päivä, syö terveellistä ruokaa, jättää sokerin pois..
Pienillä asioilla saa painon aika hyvin kuntoon. Olen huomannut tämän.
Enkä mä mieti koko ajan että apua olenko lihonnut. Ei kannata stressata sitä. Mä en ainakaan stressaa. Nyt alan nauttimaan tästä sunnuntai päivästä. Voi vielä ottaa rennosti tämän päivän.
Huomenna arki taas alkaa pyörimään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.