IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailin eilenä. :)Perjantai 20.08.2021 04:39

Mun unirytmi on ihan sekaisin. Heräsin nyt tuossa kolmen jälkeen enkä saanut enää unta. Totesin vaan että nousen nyt ylös ja keittämään aamukahvia. Olen nyt hereillä. No ei se mitään mä voin nukkua vaikka päikkärit tänään myöhemmin jos väsyttää. Eilenä mä tapasin yhden vaatemyyjän. Shoppailin vaikka mitä siltä kun halvalla sai. Löysin farkut, farkkulegginsit ja kivan neulepaidan. Mulla meni vaan 32 euroa. Nyt on shoppailtu syysvaatteita ja olen siitä iloinen että mä löysin nuo farkut.
Ne maksoi vaan 15 euroa. Aijon laittaa ne tänään päälle. Ne sopii hyvin mun uusien kenkien kanssa. Olen lähdössä taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Poikaystävä hakee mut tuossa päivällä. Käydään kaupoilla taas hakemassa syötävää ja juotavaa. Rahaa on tullut taas niin hyvin saa ruoat ostettua. Laskuja pitää tänään maksella pois. Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Nyt on hyvä fiilis päällä koska on perjantai. Sekä odotan jo innolla että salkkarit alkaa.
Soiteltiin eilenä parhaan kaverin kanssa. Sillä menee onneksi hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Luvattiin taas soitella tuossa viikonloppuna.
Katsoo jos vaikka nähtäisiin ensi viikolla. On ikävä sitä. Mutta pian taas näemme. Huomasin että leponex lääke alkaa kohta loppua. Pitää mennä siis apteekkiin ensi viikolla hakemassa lisää. Samoin masennuslääkettä.
Verikokeet on taas tämän kuun lopulla 30 päivä. Pitää sitten alkaa taas suunnitella ruokia mitä tekee ensi viikolla. Hyvin kerkiää suunnitella ne maanantai aamuna. Menen sitten kauppaan maanantai aamusta.
Mulla on pakkasessa myös ruokaa mitä voi syödä ensi viikolla.
Mutta kohta alan pakkailemaan kamoja mitä otan mukaan poikaystävän luokse. Sain eilenä pestyä pyykit niin nyt on taas puhtaita vaatteita.
Aijon ottaa mukaan sähköpotkulaudan jos vaikka ajellaan sillä taas viikonloppuna. Poikaystävä pääsee myös ajelemaan sillä.
Meidän uusi yhteinen harrastus. Nyt pitää vaan ladata akku taas täyteen siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.