IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvisin hammaslääkäristä.Torstai 22.07.2021 07:04

Hammaslääkärissä meni ihan hyvin. Löytyi vaan yksi reikä mitä ei vielä paikattu. Se paikataan vasta lokakuun alussa. Sinne on vielä yli pari kuukautta. Luulin että se paikataan ihan heti. Mua ei yhtään jännittänyt. Olin rentona koko ajan. Niin ei tuntunut pahalta. Olin onneksi tutulla hammaslääkärillä. Pakko sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen koskaan käynyt. Pääsen myös ensi kerralla sen luokse taas kun hammas paikataan. Saa nyt nähdä millainen lasku tulee eilisestä käynnistä. Onneksi mä pystyn maksamaan sen. Kävin eilenä apteekissa.
Nyt on taas leponexia. Ei lopu ihan heti. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ensi kuun alussa mun pitää sitten taas hakea karpalokapseleita.
Olo on edelleen hyvä. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. Huomenna olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse. En ole nähnyt mun vanhempia pitkään aikaan. Kiva taas nähdä ne. Sekä niiden Helmi koira. Mikä on pari vuotias. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Alan kohta siivoilla sekä pesemään pyykkiä. Sitten pitää tehdä ruoka, käydä lenkillä, maksaa laskuja, menen käymään illalla parhaalla kaverilla kylässä..ei ole tänään tulossa tylsää päivää. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Sain nukuttua viime yönä hyvin. Olen nauttinut siitä kun on ihanan viileää.
Ensi viikolla taas lämpenee. Tulee helteet. Kaipaan taas vesisadetta. No se kyllä tulee sitten jossain vaiheessa. Odotan jo innolla iltaa että näkee parhaan kaverin. On ollut ikävä sitä! Paras kaverikin sain tällä viikolla toisen koronarokotteen. Mikä on hyvä. Nyt mun kaikilla kavereilla on suoja koronalta. Mitä mä luin että nyt alkaa neljäs korona aalto.
No ei se mitään. Tulee jos tulee. Mulla on suoja. Ei enää mene kauaa niin salkkarit taas alkaa. Elokuu lähestyy. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa syksyllä. Innolla haluan nähdä.
Niin ja edelleen odotan että big brother alkaa. Hyvää viihdettä taas syksyllä. Katsottavaa tulee joka päivä. Mutta nyt alan siivota.
Saa tässä aamulla kaiken tehtyä. Sitten kun olen siivonnut niin alan tekemään ruokaa. Ruoan jälkeen lähden varmaan sitten lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.