IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vesisateet tulevat.Keskiviikko 28.07.2021 06:59

Tänään sataa vettä. Ihanaa. Olen kaivannut vesisadetta. Vissiin nyt loppuviikon tulee vettä. Pitää nyt katsoa menenkö mä lenkille vesisateessa. Jos menen niin otan sateenvarjon mukaan. Menen tänään taas käymään kaupassa. Ostan loppuviikon ruoat. Varmaan tässä aamulla menen kauppaan. Pyörällä menen niin pääsee taas nopeasti.
Eilenä mulla oli kiva päänsärky. Mutta nyt ei onneksi enää kun heräsin.
Sain hyvin nukuttua viime yönä. Se on hyvä kun ottaa leponex lääkkeen illalla, niin se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Mulla menee leponexia 200mg joka ilta. Olen jo vuosia syönyt tuota määrää eikä sitä onneksi ole joutunut nostamaan enempää. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan mikä on vaan ollut hyvä. Olen taas hyvin pystynyt elämään tätä elämää sairauden kanssa. Onneksi mua ei ahdista koskaan aamulla. Tykkään aina aamulla herätä aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Mulla ei ole koskaan aamulla mihinkään kiire koska en ole menossa mihinkään paitsi kauppaan. Pitää tehdä kohta kauppalappu mitä ostan kaupasta. Otan repun niin saan siihen pakattua osan tavaroista. Jos reppuun ei mahdu kaikki niin otan vielä kauppakassin.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Olen nyt tämän viikonlopun täällä. Jos vaikka ensi viikon viikonloppu menee paremmin.
Kun taas viime viikonloppu kun tulin kipeäksi. No uskon että nyt muhun ei nyt iske enää mikään pöpö. Toivon myös etten saa koronaa. Onneksi on otettu molemmat rokotteet niin se suojaa aika hyvin.
Aijon jo tänään siivota niin sitten huomenna ei ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää taas pestä eli lakanat. Pesen huomenna kun on aikaa heti aamusta. Nyt otan aamulääkkeen ja teen kauppalapun.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.