IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään siivotaan.Torstai 29.07.2021 07:23

Torstai. Siivouspäivä. En eilenä vielä aloittanut siivouksia. Ei se mitään mulla on hyvin aikaa siivota tässä aamulla ja hoitaa pyykit. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Meinasin nukkua pommiin. Mun piti herätä siinä vähän ennen kuutta, mutta heräsinkin vähän ennen seitsemää. No ei se mitään kerkesin keittää äsken aamukahvit. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa. Mentiin tokmannille pyörimään. Poikaystävä osti uusia vaatteita. Mä en ostanut mitään. Oli kiva nähdä sitä. Ensi viikon viikonloppuna olisi taas tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Odotan innolla. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Olo on tällä hetkellä hyvä. Ei onneksi ahdista. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. Mistä olen iloinen. En kaipaa tällä hetkellä yhtään masennusta tai ahdistusta. Nyt pitää taas nauttia tästä olosta. Kävin eilenä kaupassa niin nyt on ostettu taas loppuviikon ruoat. Aijon viikonloppuna syödä ranskalaisia ja kebabia. En ole pitkään aikaan syönyt kebabia. Nyt ajattelin ostaa. Laittaa vaan kaikki uuniin niin ruoka on valmista. Vähän rennompaa ruoanlaittoa. Eilenä satoi vettä mikä oli ihan kiva. Ilma vähän raikastui. Kävin lenkillä illalla pururadalla. Teki ihan hyvää. Katsoo jos tänään menee taas lenkille. Silloin kun ei sada.
Tänään teen ruoaksi makaronilaatikon. Hyvä ruoka tälle päivälle. Antaa olla vaan uunissa 40 minuuttia. Alan tekemään sitten ruokaa kun olen saanut siivottua. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Ensi viikolla mun pitää käydä apteekista hakemassa nuo karpalokapselit. Kaikkia muita lääkkeitä mulla on. Huomasin että kohta pitää hakea masennuslääkkeitä. Varmaan elokuussa jo. Hyvin ovat nyt riittäneet kesän ajaksi koska mä sain niitä ison paketin. Verikokeet ovat taas ensi viikon maannataina. Pitää mennä piikille. Alan kohta syömään puuroa.
Sekä otan aamulääkkeet. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Parasta on se kun ei ole kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.