IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin.Keskiviikko 21.07.2021 06:07

Eilenä mua väsytti ihan koko päivän. Mutta ei onneksi ahdistanut. Selvisin eilisestä päivästä. Uskon että tänään mä olen paljon pirteämpi. Välillä tulee semmoisia päiviä ettei aina jaksa. Tänään mulla on hammaslääkäri kello 10. Pitää sinne mennä. Katsovat missä kunnossa mun hampaat on.
Saa nähdä onko reikiä. Jos on niin ne paikataan. Lasku tulee sitten perässä. Tänään olen menossa apteekkiin hakemaan lisää leponexia. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Riittävät hyvin loppukuulle. Elokuun alussa mulla on taas verikokeet. Pitää sinne mennä. Että saa taas leponexia.
Tein eilenä sittenkin mifupastavuokaa. Siitä tuli todella hyvää. Pakko sanoa että on yksi mun lempi ruoka. Löysin sen ohjeen netistä. Aika helppo ja nopea. Piti vaan olla 20 minuuttia uunissa. Laitoin loput siitä taas pakkaseen. Soiteltiin eilenä parhaan kaverin kanssa niin näemme huomenna. Menen sen luokse kylään. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon.
Tässä on ollut kaikenlaista ettei olla keretty näkemään. Mutta ihanaa nähdä paras kaveri huomenna. Lupasin ostaa keksejä niin syödään niitä samalla kun höpötellään ja juodaan teetä. Huomenna pitää taas siivota. Sekä pestä pyykkiä mitä on kertynyt aika kivasti. No onneksi mulla on huomenna aikaa hoitaa kaikki. Loput laskut maksan myös huomenna.
Kun tulee taas rahaa kelalta. Rahaa jää taas laskujen jälkeen sen verran että hyvin pärjää loppukuun. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Uskon että tänään on tulossa mukava päivä. Varmasti parempi kun taas eilinen päivä. Eilenä satoi vettä. Oli pakko olla hetki ulkona vesisateessa. Tuntui niin raikkaalta! Sekä ihanan viileältä.
Nautin siitä hetkestä. Ensi viikolla taas lämpenee. Ei tullut yllätyksenä.
Tämä viileys kesti vaan sen hetken. Mutta syksyllä sataa ihan varmasti taas vettä. Pitää kaivaa sateenvarjo esiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.