IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantaiMaanantai 24.02.2014 14:23

Ei mitään tekemistä. paitsi kuntosali illalla. pitäisi hieman siivota mutta en mä jaksa. antaa nyt olla vaan. oli kyllä eilenä ihana nähdä poikaystävää :) katottiin 8-pallo leffa. mun mielestä se oli ihan hyvä. Ei kauheesti huvita mennä ulos koska siellä on hieman liukasta.
Ajattelin vasta huomenna käydä kylillä. voisi käydä taas seppälässä katsomassa onko siellä mitään kivaa. Ai niin joo. pitäisi maksaa yksi lasku ennen kun menee shoppailee.
oon nyt huomannut että mun olo on vähän parempi. Ei ole nyt tullut ahdistusta ja ruoka on maistunut. päivä kerrallaan mennään. sitten on taas yhtä helvettiä kun menkat alkaa kahden viikon päästä.
pitäisi käydä taas apteekissa hakemassa leponexia koska se loppuu kohta. lääkäri on jo onneksi uusinut sen reseptin. Niin pystyy vaan hakee sen sitten. käyn hakemassa loppu viikosta.
Nyt loppu mässyn syöminen ja siirryn nyt taas normi ruokaan. Eli syön taas seuraavan kerran herkkuja tuossa viikonloppuna. ja normaalia ruokaa viikolla. pitää myös liikkua viikon aikana. käyn lenkillä ja kuntosalilla. tulee hyvä olo liikunnan jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.