IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sähly.Tiistai 25.03.2014 14:11

tiistai. tänään ei tapahdu kauheasti mitään. illalla on vaan sähly. varmaan kulutan aikaa olemalla koneella ja katon ehkä animee.
kylille en jaksa lähteä. varmaan käyn huomenna ehkä kylillä. tai viimeistään torstaina. robbarissa ajattelin käydä tänään. tuossa sählyn jälkeen. pitää ostaa puuroa ja kivennäisvettä.
katoin puolet lemmen viemää uusintaa tänään. illalla pitää kyllä katsoa. kun nyt pystyy. pyykki kone oli taas varattu. yritän joka tapauksessa pestä tänään noi pyykit.
soitin mun lääkärille että uusii tuon leponex lääkkeen. pystyy sitten hakemaan sen vielä tällä viikolla.
päätin että nyt olen tämän viikonlopun orimattilassa. vietän aikaa mun parhaan kaverin kaa. säästän samalla rahaa. poikaystävä varmaan tulee taas käymään viikonloppuna.
Nyt on ollut kyllä hyvä olo. ei ole ahdistanut mikään. ja ei ole tullut psykoottisia kohtauksia. viimeksi mulla oli paha olo silloin kun oli menkat. Eilenä meni salillakin mukavasti. tein enimmäkseen vatsa liikkeitä. sekä pohje ja pakara liikkeitä. Huomenna taas uudestaan :)
yhen kaverin kanssa puhuttiin että alettaisiin lenkkeillä 2 kertaa viikossa. noin 45 min. nyt on kiva ulkoilla kun ulkona on ihanan lämmin keli :) pidän taas siitä kiinni että viikolla syödään normi ruokaa ja viikonloppuna saa vasta herkutella.join taas hetki sitten vihreää teetä. juon vielä tänään toisen kupillisen. viikonloppuna ei tullut juotua teetä. sitäkin pitää ostaa kohta lisää.
paljonkohan painan tällä hetkellä? ainakaan en ole onneksi miettinyt kauheasti painoani. mikä on ihan hyvä vaan. sitä kyllä toivoisin että mun paino saisi jo nyt pysähtyä eikä nousta enempään. pelkään että se nousee taas johonkin 60 kiloon.
painan varmaan jotain 53 kg? varmaan mulla on kohta taas punnitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.