IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

apteekki.Tiistai 01.04.2014 15:20

ihana aurinkoinen päivä. lähden kohta käymään apteekissa hakemassa mun leponexit. samalla käyn kaupassa. tulee ulkoiltua.
nyt ajattelin taas päivittää blogia. Eilenä meni psykologilla ihan hyvin. puhuttiin enimmäkseen alkoholin käytöstä. millainen olen humalassa,paljonko juon kerralla..sanoin että tulee juotua noin 4 juomaa kerralla. jos juon viidennen juoman niin mulle tulee huono olo.
mä menen jo neljästä juomasta ihan humala tilaan.
mutta krapulaa mulla ei ole seuraavana päivänä. sanoin psykologille että mun ainoa pahe on tuo alkoholi. ja juon silloin tällöin.
tapaan psykologin taas tuossa loppu kuusta. 28 päivä. neljä viikkoa taukoa. se sanoi mulle että mun asiat on aika hyvin tällä hetkellä.
olin samaa mieltä. se psykologi on tosi rento tyyppi. ei mikään vakavan oloinen. oon nyt tottunut siihen. aluksi olin silleen että onko se ihan kauhea. mutta onneksi ei. Huomaa että menkat on tulossa. mun mielikuvitus on alkanu laukkaamaan. ärsyttävää.
torstaina mulla on verikokeet. pitää olla syömättä ja juomatta. samalla ne ottaa multa sydän filmin. mun tuki henkilö lähtee varmaan mukaan.
salkkarit on mennyt nyt jännäksi. alkanu tapahtua sentään jotain.
tänään pitää katsoa. Mulla on sähly taas tänään. varmaan on taas miehet vastaan naiset. viimeksi meidän joukkue hävisi. mutta tänään me voitetaan! lemmen viemää näen taas tänään. meen mun kaverin luokse katsomaan. olen ihan pihalla että mitä siinä on tapahtunut? no. tänään selviää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.