IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sataa vettä. ehkä?Torstai 01.05.2014 14:30

heräsin hetki sitten ja join kahvia. toinen vappu päivä. ei mitään erikoista tänään. mennään kaverin kanssa lenkille ellei sada vettä.
olo alkaa jo pikku hiljaa kiristyä. olen luultavasti orimattilassa tämän viikonlopun. poikaystävä menee tänä viikonloppuna korjailemaan moottoripyöräänsä. voi olla että näemme viikonloppuna.
katsoo nyt. eilenä kattelin taas minamike animea. katoin pari jaksoo.
tänään voisi katsella lisää. ja juoda teetä samalla.
pyykkiä pitäisi taas pestä.
ajatella että nyt on toukokuu. kohta on kesäkuu.
aika menee nopeasti. kohta on juhannuskin. silloin ajattelin ainakin juoda. käyn ehkä ärrällä tänään. pitää katsoa mikä ilma on. jos sataa niin en ole menossa silloin. huomenna kaupat on taas auki.
onneksi. eilenä ei tullut salkkareita mutta uusi päivä tuli.
katsoin sen. tuntuu ihan siltä että olisi lauantai. mutta nyt on vasta torstai. hassua. näen mun toista kaveria taas vasta sunnuntaina.
onneksi mun toinen kaveri on maisemissa niin ei juodu olemaan koko aikaa yksin. kaveri tulee taas tänään katsomaan lemmen viemää mun luokse. eilenä en nähnyt lemmen viemää. tänään onneksi taas näkee. tosin olen ihan pihalla että missä mennään.
huomenna tulee vissiin taas salkkarit.
nyt on taas tullut iveralta yksi manga myyntiin mikä pitää ostaa. nimeä en muista. pitää huomenna ostaa se kun käy kaupassa. on taas lukemista ^^ ja taas yksi manga lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.