IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu :)Maanantai 12.05.2014 13:52

oli mukava viikonloppu. olen nyt taas orimattilassa. kohta aijon lähteä kylille. siellä on aika synkkä ilma mutta ei se haittaa. pää asia ettei sada. nyt en ole menossa seppälään.
viikonloppuna tuli katsottua animea. sain katsottua minamike animen neljännen kauden loppuun. nyt en tiedä että mitä katsoisi. ehkä nisekoita. tänään näen taas salkkarit. perjantaina en nähnyt.
katsottiin taas poikaystävän kanssa yksi leffa eilenä. nimeä en muista mutta siinä oli jättiläis hämähäkkejä. oli aika huvittava leffa.
illalla en ole menossa kaverin kanssa lenkille. se sanoi ettei nyt tänään jaksa. mutta olen menossa sen luokse illalla kylään.
äiti kävi eilenä mun luona kylässä. oli kiva nähdä :) olen ehkä menossa porukoille tämän viikon viikonloppuna. näkee porukoitten osku koiran. se on tosi suloinen. sitten kun menen porukoille niin varmaan leikkaan sen tukan. siis äiti leikkaa. ajattelin lyhentää olkapäille asti. siinä menee ainakin 10 senttiä pois. mutta sitä on sitten helppo hoitaa ja saa poni hännälle. katsoin eilenä taas sinkku elämää ajan kuluksi illalla. katson kuudetta kautta. saan senkin kohta katsottua loppuun vaikka olen nähnyt sen sarjan jo tosi monta kertaa. skins sarjaa voisi katsoa ehkä tänään. jos huvittaa.
ja ehkä animeakin voisi katsoa. illalla ainakin taas skypetän poikaystävän kanssa. ihan hyvä päivä tulossa tänään :)
vielä mulle ei ole tullut onneksi huonoa oloa. mutta voi olla että se taas ehkä iskee tällä viikolla. toivottavasti ei psykoottisena kohtauksena. eihän sitä koskaan tiedä. mutta nyt en ajattele koko asiaa. keskityn nyt hyviin asioihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.