IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

päivä kerrallaan..Torstai 26.06.2014 15:58

mulla on taas vatsan kanssa ongelmia :/ ja olen itkenyt tänään. johtuu menkoista. en vielä tiedä että mitä aijon tehdä viikonloppuna. menenkö poikaystävän luokse, olenko täällä..pitää katsoa.
mutta olo varmasti pahenee loppu viikosta. onneksi mulla on rauhottavia. mun mielikuvitus laukkaa taas ihan hulluna. välillä tuntuu että pää räjähtää. olen saanut ihan hyvin nukuttua. mikä on hyvä asia.
tänään tiedossa ulkoilua ja kavereitten kanssa vietän aikaa.
saa ajatuksia muualle. eilenä sain pestyä pykkiä.
nyt ei tarvi vähään aikaan pestä.
toivon ettei mun vatsa pilaa viikonloppua. mulla on myös hieman stressaantunut olo. yritän nyt vaan elää päivän kerrallaan. eikä miettiä ikäviä asioita. voi olla etten jaksa katsoa animea tänään. ehkä viikonloppuna. katsoin muuten loppuun rimakauhua ja rakkautta.
nyt mietin että mitä sarjaa pitäisi katsoa seuraavaksi.
ehkä true bloodia. aloitan katsomaan ekaa kautta.
onneksi lähden tänään lenkille niin saa taas ajatuksia muualle.
ulkoilu tekee hyvää. olen vasta nyt huomannut sen.
aijon mennä taas syksyllä kuntosalille. kaksi kertaa viikossa.
ja aijon myös silloin lenkkeillä. ruoka on joten kuten maistunut. olen yrittänyt syödä. tänään voisi syödä hieman enemmän.
mun täytyy koska en halua että mun paino laskee niin alas että joutuisin osastolle hoitoon. olen nyt paljon miettinyt syömistä ja syömishäiriötä. sen olen huomannut että välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja. ja sekin voi olla etten ehkä koskaan parane syömishäiriöstä. olen onneksi hyväksynyt sen. alussa en meinannut uskoa että mulla on syömishäiriö. mä luulin että olen täysin terve. mutta kyllä se järkytti. siihenkin mulla meni aikaa ennen kun tajusin että mä sairastan skitsofreniaa. onneksi mulla on lääkkeet siihen.
ja joudun niitäkin syömään lopun elämääni. sairauksista huolimatta mulla on ihan hyvä elämä tällä hetkellä. on kavereita, poikaystävä..harrastuksia. niiden avulla jaksan päivästä toiseen.
ja mun kavereilla on melkein samoja ongelmia kuin minulla.
mun kaverit ymmärtää mua. ja minä niitä. niilläkin on sama lääkitys kuin minulla. ja se on parasta että mä näen niitä joka päivä :) niiden kanssa voi jakaa ilot ja surut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.