IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu jälleen.Perjantai 17.10.2014 14:17

se olisi taas viikonloppu. olisin lähtenyt lomille mutta mulla on vatsan kanssa ongelmia. olen nyt sitten täällä karissimossa. mun yksi kaveri on maisemissa niin vietän sen kanssa aikaa. en tiedä että tuleeko poikaystävä käymään viikonloppuna. sen näkee sitten.
kohta pitää mennä taas syömään. aijon olla vaan konella koko päivän. illalla menen parhaan kaverin luokse viettämään taas iltaa. robbarissa pitää käydä ostamassa kivennäisvettä. en vielä tiedä että menenkö lenkille. voi olla että menen. eilenä kävin lenkillä.
bb jakso pitää taas tänään katsoa koneelta. niillä oli näköjään bileet siinä jaksossa. animea katson varmaan myös tänään.
huomenna aijon nukkua pitkään. tänään katson bbn telkasta. jos pysyn hereillä. tänään naisten ryhmässä katsottiin valokuvia mitä ollaan otettu. oli aika hauskoja. parhaat kaverit oli myös niissä kuvissa.
muistoja :) menkat alkaa yli huomenna. en tykkää yhtään. pitää kestää. täytyy varmaan syödä suklaata.
uusin anime lehti tulee vissii ensi viikolla? muistaakseen. sen näkee sitten. odotan kovasti. katsoo jos taas ensi viikon viikonloppuna menisi lomille. ellei tule mitään estettä. tää viikonloppu meni vähän pieleen. mutta. tuleehan noita viikonloppuja. koitan ajatella positiivisesti. taidan kyllä lähteä illalla lenkille. saa vähän raitista ulko ilmaa. ja se tekee hyvää. illalla skypetän poikaystävän kanssa.
ja näen lemmen viemää lopun. alkua en näe koska olen silloin todennäköisesti lenkillä. salkkarit pitää katsoa. se jäi eilenä jännään kohtaan. ja kohta aki tulee kuvioihin. se on tosi hyvä salkkari hahmo. en ole vielä katsonut paria iholla jaksoa. ne voisi katsoa tänään kun on aikaa. oon myös katsonut nyt sinkkulaiva ohjelmaa iltaisin. se on aika hauska. poikaystävä varmaan kohta soittaa.
se aina soittaa mulle kun sillä on ruokatunti.
join äsken teetä. pitää vielä juoda tänään toinen kupillinen.
teetä pitäisi ostaa lisää. alkaa kohta loppua. huomenna varmaan käyn taas kaupassa niin silloin voisi ostaa. mun piti ostaa eilenä mutta unohdin. meillä on ruokana riista käristystä. se on ihan hyvää ruokaa. viikonloppuna pitää taas varmaan pestä pyykkiä.
jos pesukone on vapaa. pitäisi pestä noi mun pyyhkeet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.