IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pyhä päivä.Tiistai 06.01.2015 08:33

pyhä päivä. tänään kaupat on vissiin kiinni. mä kävin eilenä kaupassa.
ja psykologin luona. meni ihan hyvin. juteltiin mun voinnista,syömishäiriöstä, animesta ja mangasta..miten ruoka on maistunut. olin siellä sen vähän yli puoli tuntia. eilenä mulla oli punnitus ja mitattiin veren paineet. paino oli 52,2. pysynyt samana tuo paino.
olen tyytyväinen. ei ole tippunut. se on nyt tavallaan pysähtynyt.
mikä on hyvä juttu. ohjaajatkin sanoivat että hieno juttu että mun paino ei ollut tippunut. muistin eilenä sanoa psykologille että uusii leponexin ja masennus lääkkeen. haen sitten niitä varmaan jo tällä viikolla apteekista. eilenä kävin hakemassa sieltä ne e-pillerit.
meni se 40 euroa. kolmen kuukauden annos. nyt niitä on sitten joksikin ajaksi. tilasin eilenä taas pari manga kirjaa puolenkuun pelit sivuilta.
aloin kerämään sen nimistä sarjaa kuin: school rumble.
se anime on aika hauska. voisi sen taas katsoa joskus. ostin manga kirjat ekan ja tokan osan. hinnaksi tuli noin 30 euroa.
nyt en enää tilaa tässä kuussa enempää ettei kaikki rahat vaan mene.
eilenä alkoi naisten kuntosali tunti. oltiin siellä taas kaverin kanssa.
se kesti sen tunnin. keskiviikkona on myös naisten kuntosali tunti.
mennään sinnekkin kaverin kanssa. aijon mennä katsomaan taas lemmen viemää saan kaverin luokse. ja juttelemaan. ei olla nähty melkein kahteen viikkoon koska se on ollut lomilla. nyt kun on pyhä päivä niin meillä on ruoka kahdelta. saa nähdä mitä on ruokana.
toivottavasti jotain hyvää. tänään voisi nukkua pari tuntia tuossa yhdeksän jälkeen. eilenä nukuin myös aamulla sen pari tuntia.
huomaa joo että pinna on hieman kireällä. kohta alkaa taas ne naisten vaivat. ärsyttävää. tuntuu ihan siltä että ne olisi ollut jo äsken. mutta. kyllä mä selviän niin kuin aina ennenkin.
en vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. sen näkee sitten.
kohta pitää ottaa taas lääkkeet. ja mennä aamupalalle.
mun tekee mieli paahto leipää. voisi syödä sitä. mun ruisleipä kiintiö on jo täynnä. ei tee sitä kauheasti mieli. eilenä tuli aika paljon syötyä sitä. pitää muistaa ostaa puuroa kun menee kauppaan. alkaa kohta loppumaan. mä syön noita nalle puuroja. ne on hyviä ja halpoja. maksaa alle kaksi euroa paketti. käyn varmaan huomenna taas kaupassa. muistin eilenä ostaa sitä teetä. ostin liptonin vihreää teetä. missä on neljää eri makua. maksoi vaan 4 euroa paketti. nyt ei ainakaan heti lopu. on joksikin ajaksi.
tänään voisi meikata. en ole meikannut vähään aikaan. pyhä päivän kunniaksi. on sitten taas nätti. pitää taivuttaa ripset ja laittaa ripsiväriä. korvikset voisi myös pistää.
mä yritän tänään pestä sitä pyykkiä. jos kone on tänään vapaa.
pitäisi lakanat pestä. ja jotain vaatteita. eilenä jaksoin tiskata ja siivosin hiukan keittiötä. huomenna siivoan sitten kunnolla koko kämpän. kun olen ollut lomilla niin en ole siivonnut täällä ainakanaan pariin viikkoon. eilenä sain pari laskua. onneksi huomenna tulee lisää rahaa. saa ne maksettua. vuokra ja netti lasku. mun pitäisi nyt muistaa nostaa se 50 euroa tililtä ja laittaa johonkin talteen. teen taas niin että nostan aina kuussa sen 50 euroa. joka kuukausi. sitten kun sitä kertyy kiva määrä niin voi vaikka sitten ostaa jotain kallista. vaikka uuden guess laukun. tai jonkin muun kalliin laukun. pitää vielä suunnitella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.