IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

menin eilenä aikaisin nukkumaan.Sunnuntai 10.05.2015 10:46

eilen illalla pikkaisen väsytti. nukuin pienet unet tuossa alku illassa. heräsin, otin iltalääkkeet ja menin jo kahdeksan jälkeen jo nukkumaan. nyt heräsin hetki sitten. kyllä nukutti.
viikonloppu on mennyt tosi nopeasti. tänään takaisin kotiin.
on ollut kyllä mukavaa :) eilenä katselin vähän animea. ore monogataria ja nichijouta. hyviä sarjoja. sipsi kiintiö on taas täynnä söin eilenä ranch sipsejä. ne on mun lemppareita. välillä syön niitä.
suklaata en aijo enää syödä. sitäkin tuli syötyä taas liikaa. nyt olen herkutellut tarpeeksi. huomenna lenkille ja kuntosalille.
huomenna on myös se hammaslääkäri ja ompelu ryhmä. on jonkin verran ohjelmaa. muutenkin on hyvä olo tällä hetkellä :)
eilenä syötiin poikaystävän kanssa makaroonia ja paistettiin pihvejä. oli taivaallisen hyvää. käytiin myös eilenä kaupassa palauttamassa pulloja ja ostamassa ruokaa. oli mukava päivä :)
tänään olen menossa taas parhaan kaverin luokse illalla ja katsotaan viimeinen tähdet tähdet jakso. mulle on ihan sama kumpi voittaa. mun lempparit jo tippui siitä ohjelmasta.
aijon syödä tänään myöhemmin tuon kana hampurilaisen. nams. se on hyvää. mun päivällinen. äsken söin ruisleipää. juustoa oli päällä.
tänään aijon ottaa vaan rennosti. makoilen poikaystävän sängyssä ja olen koneella. poikaystävä on tällä hetkellä ulkona pihalla kormaajassa yhtä autoa. mä kulutan nyt aikaa koneella ja kirjoitan blogia. ajattelin että ensi viikon viikonloppua voisi mennä kotiin viikonlopuksi. en ole pitkään aikaan käynyt kotona.
äitikin ilahtuisi. samalla voisin antaa äitien päiväkortin ja vaikka ostaa suklaa levyn sille. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olla netissä ja katsoa animea. sitten kun menen kotiin niin pääsee puu saunaan :) se on aivan ihanaa. kunnon sauna ja löylyt.
pitää ostaa sauna juomaksi sitten vaikka limsaa.
eilenä join tuon pienen jaffa appelsiini pullon. se on mun lempi limu.
se on vaan jotenkin hyvää. toinen limsa mistä tykkään on toi sprite.
ja kivennäsivesi on myös mun lempi juoma.
huomenna ei tarvi mennä kauppaan. käyn lenkillä tuossa lounaan jälkeen. semmoinen puolen tunnin lenkki. silloin varmaan paistaa taas aurinko. syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. ei ole ahdistanut. hyvin siis menee. ensi viikon tiistaina psykologille. kello yksi. ennen sitä pitää taas käydä hammaslääkärissä. ne laittaa sen paikan paikoilleen. mulla on aika kahdeltatoista. kerkeän hyvin sitten mennä sinne psykologille. ei ole pitkä matka hammaslääkäristä sinne. selviän kyllä siitä päivästä. nou hätä.
koitan olla positiivinen. tiistaina on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset. yritetään taas voittaa niin kuin viimeksi.
saa nähdä millainen matsi tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.