IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko.Keskiviikko 10.06.2015 08:01

viikon puoli väli. eilenä mulla oli vauhdikas päivä. mulla oli aamulla ruoka ohjaus ohjaajan kanssa. tein kana kastiketta ja riisiä. tuli tosi hyvää. sitten mulla oli eilenä yhdeltä psykologi. juteltiin taas alkoholin käytöstä, kesästä, mun voinnista, siitä että näytän tosi nuorelta..
kaikenlaisesta. mutta oli ihan mukava jutella. liikunta tunti oli eilenä kolmelta. menin lenkille parhaan kaverin kanssa. sen kanssa on aina mukava jutella. oli hyvä lenkki. kesti sen puolituntia.
illalla mun toinen kaveri tuli kylään katsomaan taas lemmen viemää. ja juotiin teetä. tänään on taas ohjelmaa. kokki ryhmä tässä aamulla, ja päivällä on paja tunti. ei mitään tietoa että mitä tehdään.
mutta varmasti on tulossa ihan mukava päivä :) mun piti eilenä katsoa animea mutta en kerennyt. tänään ajattelin mennä illalla vaan lenkille. en jaksa mennä nyt salille. ulkona on hyvä ilma niin on kiva kävellä.
menen lenkille päivällisen jälkeen. sitten kun olen tullut lenkiltä niin pitää laittaa kaverille viestiä että tulee taas mun luo kylään.
mitähän sitä tänään laittaisi päälle? taas iski vaate kriisi. no katson mitä pistän päälle kun olen kirjoittanut blogin. enköhän mä jotain löydä.
kiva taas pukeutua nätiksi. pitää vähän meikata taas.
mun keittiö on taas ihan räjähtänyt. pitää sekin kohta siivota. teen sen hetken päästä. fiilis on hyvä tällä hetkellä :) odotan innolla viikonloppua. näkee sitten poikaystävää. on ollut kauhea ikävä. ei olla kohta nähty pariin viikkoon. kun menen lomille niin pääsen juomaan päärynä siideriä <3 kylmää päärynä siideriä. aijon ostaa myös rekorderligiä. mansikka lime. se on yksi mun lempi siidereistä. aijon juoda vaan pari siideriä. en enempää. sitten kun on kaverin pippalot niin silloin varmaan juon vähän enemmän.
niitä odotellessa :) ihanaa päästä silloin viettämään ihanien ystävien kanssa iltaa. juodaan ja valvotaan. saa nähdä mihin asti valvotaan.
mutta hyvin mahdutaan nukkumaan kaverin kämpässä. meillä on aina nukkuma paikat siellä. siellä on ihan hyvä nukkua.
teen silleen että juhannuksena en aijo juoda. koska kaverin pippalot on viikko juhannuksen jälkeen. en viitsi ihan joka viikonloppu juoda.
pitää olla välillä muutama viikko taukoa.
huomenna on aika rento päivä. on vaan siivous ja toiminta tunti.
ehtii varmaan huomenna katsoa animea. tänään en kerkeä.
menen seuraavan kerran psykologille taas heinäkuussa. 9 päivä torstai kello yksi. sinne on vielä kuukausi aikaa. käyn aina kuukauden välein siellä. se riittää ihan hyvin.
mun pitää huomenna pestä pyykkiä. en kerennyt eilenä kun oli kaikenlaista. kohta pitää mennä aamupalalle. ja ottaa aamulääkkeet.
nyt on taas lääkkeitä joksikin ajaksi. ei tarvi heti hakea mitään.
huomenna aijon käydä taas kaupassa. ja kirjastossa pitää käydä palautan noi dvd:t mitkä lainasin.
huomenna salkkarit jää tauolle. saa nähdä mihin jännään kohtaan se jää. eilenä katsoin taas sinkku elämää muutaman jakson.
katson ehkä tänään taas. kun tulen paja tunnilta.
pitää muistaa ostaa lisää vihreää teetä huomenna. alkaa kohta loppumaan taas. olen tee holisti. juon sitä enemmän kun taas jotain kahvia. olen koukussa vihreään teehen. se on minusta hyvää. juon sen aina raakana. en laita maitoa tai sokeria sekaan.
kun juo sen raakana niin siinä ei ole onneksi kauheasti kaloreita.
varmaan ollenkaan. viikonloppuisin juon sitten limsaa tai siideriä. en juo limsaa viikolla. vain viikonloppuisin. tietenkin täällä missä asun juon vaan limsaa koska täällä hoito paikassa alkoholin käyttö on kielletty. lomilla sitten juon vaan siideriä tai lonkeroa.
pitää sitten perjantaina syödä taas suklaata. nams. en vielä tiedä mitä suklaata ostan. se selviää sitten. mutta ihanaa taas syödä sitä.
syön ehkä viikonloppuna myös sipsiä. mun tekee mieli ranch sipsejä. niitä voisi ostaa. ne on mun lempi sipsejä.
poikaystävä varmaan syö siitä puolet sitten :D en ihmettele. saa syödä jos haluaa. kyllä siitä pussista riittää molemmille.
sitten viikonlopun jälkeen hulluna lenkkeilemään ja käymään salilla.
saa kaloreita kulumaan pois. olen tosi tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä. juuri sopiva. ei liian laiha tai liian läski.
en onneksi lihoa helposti. ja se on hyvä etten herkuttele viikolla. ei onneksi tule semmoista oloa keskellä viikkoa että pitää saada vaikka suklaata. selviän aina viikonloppuun asti ja sitten vasta ostan.
osaan aika hyvin hallita tätä mun painoa. ettei se nouse enempää. mutta jos vaikka nousisi vaan kilon niin se ei haittaisi.
välillä se voi vaikka tippua vaan kilon. mutta ei sen enempää onneksi. syön aika hyvin päivän aikana vaikka mulla on tää syömishäiriö. olen onneksi oppinut elämään tämän sairauden kanssa. joskus saatan olla neuroottinen ruokaa kohtaan. mutta sen olen aina tehnyt että syön aina vatsan täyteen niin jaksan.
syön aina aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan.
mulle onneksi maistuu aina ruoka. ei tule onneksi semmoista oloa että en syö. pitää syödä myös sen takia ettei tää mun paino tippuisi.
nyt menee tosi hyvin painon ja ruoan kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.