IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu alkanut mukavasti :)Lauantai 19.12.2015 08:39

eilenä oli todella mukava päivä :) käytiin naisten ryhmässä lahdessa joulutorilla. pyörittiin siellä ja juotiin glögit. siinä se aamu meni sitten. poikaystävä tuli siinä kahdentoista aikaa ja oli sen pari tuntia ennen kun lähti reissuun. katsottiin leffa, harrastettiin seksiä ja käytiin tokmannilla pyörimässä. ostin itselle limsaa ja mehukivennäisvettä.
ja poikaystävä osti mulle pandan konvehti rasian. syön sen sitten jouluna. säästän sen sinne. eilenä mä juttelin oman ohjaajan kanssa siitä että mun kannattaa edelleen käydä psykologin luona. ainakin kerran kuussa tai harvemmin. se on hyvä silti olla jos tulee huonompi kausi. käy siellä sitten juttelemassa jos tulee jotain. eli jatkan siellä käymistä edelleen. ensi käynti kerta on tuossa tammikuun lopulla 28 päivä. ja samalla juttelin ohjaajan kanssa tästä mun voinnista mikä on nyt. eli ihan hyvä fiilis. päivä kerrallaan.
eilenä kaveri oli taas kylässä. katsottiin lemmen viemää ja emmerdale.
sitten sen jälkeen menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. jaksoin valvoa puoli kymmeneen asti. katsottiin varasto leffaa. olen nähnyt sen ennenkin. se on aika hauska. salkkarit jäi nyt tauolle.
jatkuu ensi vuonna taas. sitä odotellessa. eilenä söin suklaata ja pähkinöitä. tänään jatkuu suklaan syöminen. aijon tänään katsoa tabletilla jotain. voisi katsoa joku leffa ja ensisilmäyksellä sarjaa.
en ole nyt katsonut tabletilla mitään pariin päivään. tänään voisi taas katsoa kun on aikaa. en mennyt eilen illalla lenkille. siellä satoi illalla vettä ja oli märkää. ei yhtään huvittanut mennä. katson jos tänään menen taas lenkille tuossa iltapäivällä ruoan jälkeen. pakko saada raitista ilmaa. syön hyvin niin jaksan lenkkeillä.
sitten taas lenkin jälkeen kuumaan suihkuun ja keitän teetä.
ihana rento päivä tänään taas tiedossa. voi vaan olla ja tehdä rauhassa asioita. nyt aijon nauttia. illalla menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. saa nähdä mihin asti jaksan valvoa.
join äsken aamu kahvit. nyt olen hereillä ja jaksaa kirjoittaa.
ihana rento aamu kun ei ole kiire minnekkään. voisi kohta kuunnella musiikkia taas. ja tiskata täytyy taas. pyykkiä voisi pestä tänään jos kone on vapaa. katson tässä aamulla onko se vapaa niin saisi pyykit taas pestyä. sitten sekin olisi taas tehty.
en ostanut mitään sieltä joulu torilta. en ottanut lompakkoa mukaan.
katselin vaan. ja se jotenkin tuntui tosi hyvältä kun ei ollut rahaa mukana. säästin taas siinäkin. alle kuukausi desuconiin. jee. odotan innolla mahtavaa päästä sinne taas. tulee erittäin hyvä viikonloppu.
kaverin kanssa mennään sinne. animea voisi katsoa tässä viikonloppuna taas. mulla on jonkin verran katsottavaa. ensi vuonna alkaa sitten taas uudet anime sarjat. niitä odotellessa.
ruoka on maistunut onneksi. syömisen kanssa ei ole nyt ollut mitään ongelmaa. ja se on ihanaa taas herkutella. vaikka mulla on tää syömishäiriö, niin pystyn onneksi silti herkuttelemaan.
sallin aina viikonloppuisin herkutella. ja suklaa maistuu aina tosi hyvältä kun sitä ei ole syönyt viikkoon. hyvin olen siitä pitänyt kiinni että viikolla en herkuttele yhtään. vaan viikonloppuisin. silloin sallin herkutella. suklaasta en koskaan luovu. sen on yksi mun lempi asioista mun elämässä. olen riippuvainen suklaasta. mielummin siitä kun tupakasta tai alkoholista. kuulin että tupakan hinta taas nousee.
huhhuh. ei ole mun ongelma. onneksi. kaikki alkaa taas näköjään kallistumaan. onneksi mulle tulee vielä tässä kuussa kelalta se vähän yli sata euroa niin saan noi vikat laskut maksettua.
sitten olen maksanut kaiken tässä kuussa. ensi vuonna sitten tulee taas uusia laskuja. aamupala on taas tuossa yhdeksältä. ajattein juoda sen jälkeen taas teetä. nyt tänä aamuna kerkeää juomaan sen teen. eilenä ja torstaina en kerennyt aamulla juomaan.
teetä mulla on vielä. ei tarvi vielä ostaa lisää.
kahvia pitää taas hankkia. alkaa sekin kohta loppumaan. nyt mä juon nykyään vaan tuota kulta katriina kahvia. se on mun mielestä paras kahvi tällä hetkellä. juon aina sitä.
olen varmaan tämän aamun tässä koneella. pitäisi värittää sitten taas jossain vaiheessa. pitää kokeilla jos vaikka nyt innostuisin taas.
saisi silleenkin kulutettua aikaa. kyllä mä tekemistä keksin. ei huolta.
onneksi on tabletti ja tietokone. on jotain viihdettä.
sallin nyt olla enemmän koneella kun on viikonloppu.
viikolla koitan tehdä silleen että olen koneella sitten vaan aamuisin ja iltaisin. ettei tule liikaa sitten istuttua vaan koneella. se on ihan hyvä tehdä jotain muutakin. vaate kaappi pitäisi taas siivota.
mun vaatteet on ihan sekaisin siellä kaapissa. se pitäisi tehdä jossain vaiheessa. sitten kun innostuu vaan. nyt aijon olla koko viikonlopun näissä mun olo housuissa. en aijo laittaa mitään farkkuja päälle. ei purista tai mitään. mä voisin olla koko ajan olo housuissa. mutta kun olen klubitalolla tai töissä niin silloin mä pidän kyllä farkkuja. on vähän siistimmät housut.
mutta aina kun olen poikaystävän luona tai täällä niin mulla koko viikonlopun olo housut jalassa. mulla on itse asiassa villasukatkin jalassa tällä hetkellä. aina kun olen kämpillä niin pidän niitä aina jalassa. ne on mukavammat kun tavalliset sukat.
ja ne lämmittää jalkoja. en ole nyt muutamaan päivään katsonut frendit sarjaa. olen vaan nyt innostunut katsomaan sitä ensisilmäyksellä sarjaa. se on hauska jotenkin niin sitä on mukava katsoa. vielä on kahdeksan kautta katsomatta. ei katsominen lopu heti kesken. odotan innolla ensi vuotta kun netflixiin tulee sitten uusia sarjoja. toivottavasti jotain hyviä mitä sitten katsoa.
ja uusia leffoja tulee myös. jee.
nyt mun tabletilla on sopivasti akkua. jotain 80 prosenttia.
ei tarvi hetkeen ladata uudestaan. sillä pystyy katsomaan monta tuntia jotain. saa nähdä onko aamupalalla ehkä jotain muutakin kun leipää. mutta syön taas kyllä ruisleipää. niin kuin joka aamu. ja aina iltapalalla syön ruisleipää. se on parempi kuin joku vaalea leipä. ja terveellisempää. ja siinä on kuitua.
laitan aina juutsoa ja kurkkua leivän päälle. harvoin laitan makkaraa. mutta tulee sitäkin laitettua joskus.
silloin kuin maistuu. syön nyt hyvän aamupalan niin ei heti iske nälkä. meillä on ruoka vasta kahdelta. sinne on vielä monta tuntia.
viikonloppuisin meillä on täällä sitten vaan yksi ruokailu. lauantaina ja sunnuntaina aina kahdelta. silloin on aina jotain hyvää ruokaa. kuten vaikka pihviä ja lohko perunoita. silloin on erilaisemmat ruoat mitä viikolla. sekin on hyvää vaihtelua. ja täällä on aina hyvät ruoat. paljon paremmat kuin sairaalassa. tulee enemmä koti ruoka mieleen. meillä on hyvä kokki täällä joka tekee noi ruoat. paitsi viikonloppuna se ei ole töissä niin silloin ohjaajat tekee noi ruoat.
osaa nekin tehdä ihan hyvää ruokaa.
kohta voisi kerätä pyykit kasaan yhteen kassiin. ja mennä kohta sinne pesutuvalle katsomaan onko pesukone vapaa.
saisi ne pestyä. ja kohta alan tiskaamaan.
ja samalla siivoan keittiön. pyyhin kaikki tasot.
tätä mun ruoka pöytää voisi myös siivota kun tää on täynnä tavaraa taas. mulla on mun kannettava myös tässä samalla pöydällä.
olen aina tässä keittiössä koneella ruoka pöydän ääressä.
tässä on jotenkin enemmän tilaa ja ihan kiva olla.
mutta sitten kun spypetän poikaystävän kanssa niin olen tämän kannettavan kanssa olo huoneessa. mulla on pieni pöytä sohvan edessä mihin saa hyvin laitettua kannettavan.
ja samalla pystyy katsomaan telkkaria kun skypettää.
katsoo sivu silmällä. tykkään tästä mun kämpästä tosi paljon. on sopivasti tilaa ja tavarat mahtuu ja huonekalut.
ei tunnu yhtään ahtaalta. ja täällä viihtyy. se on se tärkein että viihtyy. ja olen sisustanut tämän oman näköiseksi.
nyt haluaisin kovasti uudet verhot ja uuden maton makuuhuoneeseen. ja uuden päivä peiton sänkyyn. voisi kohta pestä sen vanhan päivä peiton taas. se on aina hyvä pestä välillä.
mutta hyvin on kestänyt se päivä peitto monta vuotta jo.
olisi kyllä korkea aika ostaa jo uusi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.